Til hovedinnhold

Overvåk hjemmet fra din iPad

Logitech Alert er et komplett, digitalt overvåkningssystem for hjemmet med programvare som kan gi varsler ved bevegelser og overføre videosignaler live fra kamera til en Internett-tilkoblet datamaskin, smarttelefon eller Google TV.

Logitech utvider nå tilgjengeligheten og lanserer en gratis applikasjon for Logitech Alert på Apples nettbrett iPad – noe som innebærer at man får tilgang til overvåkningsbildene på en større mobil skjerm enn det som var tilfellet ved tidligere smarttelefoner.

Det som betyr mest

"Den nye iPad-appen til Logitech Alert er en mobil utvidelse av Logitech Alert og er skapt for å oppfylle vårt mål om å hjelpe til med å beskytte det som betyr mest," sier James Lopez, daglig leder for digital videosikkerhet i Logitech.

"Med den nye iPad-appen får brukerne skarp video i HD-kvalitet og god lyd, så de kan overvåke sitt hjem mens de er borte."

Få varsel ved bevegelser

iPad-appen er en av markedets første som tilbyr digital overvåkning i HD, og passer til Logitechs sikkerhetskameraer som Logitech Alert 750i Master System, Logitech Alert Outdoor Master System og andre produkter man kan tilføye fra Logitech Alert Add-On Camera.

Applikasjonen forbindes med kameraene, og deretter kan man se live overføring av video og lyd. Hvis man har tilgang til tjenesten Logitech Alert Web and Mobile Commander, kan man i tillegg få varsel og se opptak som oppfatter bevegelser.

Pris og tilgjengelighet

Logitech Alert for iPad kan lastes ned fra Apple og er som nevnt gratis.

En grunnpakke med Logitech Alert koster rundt 2499 kroner for innendørs bruk og 2899 for utendørs. Ekstra kameraer koster 2199 og 2499 kroner henholdsvis til bruk inne og ute.

(Kilde: Recordere)

annonse