Velkommen til nye Hardware.no!

Livefeed, tilbudskarusell og ny innpakning – her kan du lese hva som er nytt.

Det er en glede å få ønske deg velkommen til nye Hardware.no. Det du ser rundt deg er resultatet av snart ni måneder med jobbing. Ikke bare med ny design, men også med hele rammeverket som ligger under sidene våre.

Da vi begynte på dette arbeidet i desember satt vi på en fem år gammel kodebase og en design med en seig eim av fortiden. Det var på tide å kaste alt vi hadde, og starte med blanke ark.

I samarbeid med et knippe håndplukkede designere og vår egen tekniske avdeling, har vi jobbet for å lage et skikkelig fundament for fremtidens Tek-sider. Et fundament som har ytelsen til å ta unna den stadige trafikkveksten vår, er fleksibelt og brukervennlig, og som kan håndtere nye teknologier og den dynamikken i koden som kreves av et nettsted som skal ha livets rett i 2012.

Det har vært naturlig å starte med Hardware.no, som er vårt største og viktigste nettsted. Det er også brukerne av dette nettstedet som har fått æren av å prøve den offentlige betaen av designen og gi sin ærlige dom.

Leserne har talt

Dere har gitt oss mye ris, og mye ros. I tillegg har vi fått veldig mange konkrete innspill på hva vi bør endre. En klar tilbakemelding har vært at designen ble litt for luftig og uoversiktlig, og vi har jobbet mye med å stramme opp linjene. Det var også mange som savnet bedre profilering av bruktmarkedet, syntes siden lastet tregt og hadde problemer med skrifttyper og visning i gamle nettlesere. Alt dette skal nå være fikset.

Nå har vi kommet såpass langt at vi føler det er på tide å rulle de nye sidene ut for alle brukere. Så – hva er nytt?

Livefeeden gir deg løpende oversikt over alt som skjer på Hardware.no.Foto: Øystein W. Høie, Hardware.no
Hver dag finner vi de beste tilbudene i norske nettbutikker.Foto: Øystein W. Høie, Hardware.no

En av de viktigste nyhetene er livefeeden som ligger oppe til høyre på forsiden. Her kan du se alt som skjer på sidene våre sekund for sekund – nye poster i forumet, saker fra søstersidene, annonser i bruktmarkedet, osv.

Går du nederst på forsiden vil du finne tilbudskarusellen, som viser deg de produktene som har falt mest i pris det siste døgnet. Vi har også en egen karusell der du kan bla gjennom alle produkter vi har anbefalt i det siste, samt en med de mest populære tipsene og guidene våre.

Mer plass til redaksjonelt stoff

Vi har gitt mye mer boltreplass til det redaksjonelle stoffet, slik at det blir en bedre balanse mellom annonser og innhold. De største artikkelbildene fyller nå 1000 piksler i bredden, og vi har lagt mer luft mellom tekst og titler slik at det blir lettere å lese.

Det har også blitt kuttet bort mye "dødkjøtt" for å gjøre sidene mer oversiktlige. Vi har gått fra tre til to kolonner med innhold, og alt av grå bokser med lav oppdateringsfrekvens har blitt fjernet. Toppmenyen er skåret ned til de fire punktene som 95 % av besøkende bruker, mens resten er lagt i en egen A-Å-meny.

Vi har også tatt i bruk ny caching og kode for at sidene skal laste inn enda litt raskere. Og vi har gjort søket vårt mer oversiktlig. For å nevne noe.

Nå er vi klare til å ta imot dine tilbakemeldinger og gjøre de siste justeringene som trengs før vi sier oss fornøyd for denne gang.

Hva synes du?

Liker du den nye designen? Er det noe vi burde gjøre annerledes? Vi vil høre din mening!

Her kan du gi din tilbakemelding »

Hva skjer så videre? Vi vil rulle ut nye versjoner av Amobil, Akam, Tek.no og Inside Telecom fortløpende. Etterpå er det nye mobilsider og nettbrettsider som står på plakaten, før vi tar fatt på nettverkets gjenstående sider – Mobilen og Teknofil.

Mer om
annonse