Nyhet

Lanseringsdato for Samsung Galaxy Note III er «bekreftet»

Inviterer til "Unpacked Episode 2" i Berlin.

Det har vært mange rykter og spekulasjoner rundt etterfølgeren til Samsung Galaxy Note II, og for ikke lenge siden dukket det som angivelig skal være Galaxy Note III opp i ytelsestester.

I dag bekrefter i stor grad Samsung i en Twitter-melding at Note III vil bli lansert i forbindelse med elektronikkmessen IFA i Berlin i september. Samsung skriver riktignok ikke Note III noe sted, men i invitasjonen til det Samsung kaller "Unpacked 2013, Episode 2" skriver selskapet "Note the date", og "Berlin 4.9.2013". Dette er to dager før selve messen egentlig starter.

"Episode 1" av Unpacked-arrangementet foregikk på på Broadway i New Yorki mars, hvor Samsung lanserte sin nye toppmodell Galaxy S4.

Får større skjerm og Snapdragon 800

Ifølge ryktene skal den nye Note III-modellen komme med en Qualcomm Snapdragon 800-brikke, som er noe av det kraftigste som finnes på markedet. Det er imidlertid mulig det vil bli benyttet ulike systembrikker i versjoner for ulike markeder, antagelig Samsungs egen åttekjerners Exynos-brikke.

Her kan du se det som angivelig skal være ytelsesmålinger av Note III

Andre rykter går ut på at Note III vil få en OLED-skjerm på 5,7 eller 5,9 tommer – litt større enn den 5,5-tommeren dagens Note II-modell har. Kameraet skal ifølge Slashgear.com få en oppløsning på 13 megapiksler, og være utstyrt med Xenon-blits – som er bedre enn LED-lysene som vanligvis brukes i mobiltelefoner.

Les også: Galaxy Note III kan få enda større skjerm

Les også
Samsung Galaxy Note III får enormt batteri
Les også
Samsung vil kuppe Apples høst-lansering
Les også
Samsungs neste Note dukket opp i ytelsestester
Les også
Samsung Galaxy Note 8.0: Samsung Galaxy Note 8 gruser Apple iPad Mini
annonse