Til hovedinnhold

iPhone X-eiere melder om en mystisk grønn stripe på skjermen

Flere problemer for Apples nye flaggskip.

forums.macrumors.com

Vi meldte nettopp at iPhone X-skjermen har problemer med kulde, og nå melder blant andre MacRumors at enda et skjermproblem har dukket opp på den kostbare telefonen. Flere brukere melder nemlig om en uforklarlig grønn stripe.

En rekke brukere har lagt ut bilder av fenomenet på Twitter, og problemet diskuteres også på Apples eget forum. Bildene viser en vertikal stripe med en sterk grønnfarge som strekker seg fra topp til bunn på enten høyre eller venstre siden av iPhone X-skjermen.

Har erstattet enheter gratis

De angjeldende modellene skal være uskadet og har kun vært i bruk i kort tid før stripen dukker opp på skjermen helt spontant. Å starte telefonen på nytt skal ikke hjelpe på problemet, melder brukerne som er rammet.

Apple skal i skrivende stund ennå ikke ha kommentert problemet offisielt, men flere brukere melder at selskapet har erstattet telefonene gratis etter at de har blitt kontaktet av kundene. Vi har også forsøkt å få kontakt med Apple via deres norske pressekontakt, men ikke hørt noe tilbake ennå.

Det er ikke kjent hva som forårsaker feilen, men andre toppmodeller med OLED-skjermer har også opplevd tilsvarende problemer tidligere. Noen Galaxy S7 Edge-eiere meldte for eksempel om en vertikal, rosa stripe på skjermen i januar i år, som blant andre Android Authority rapporterte.

Det er uvisst hvor mange brukere problemet omfatter og om det dreier seg om en uopprettelig maskinvarefeil. Inntil videre er det nok derfor bare å vente på eventuelle offisielle uttalelser fra Apple.

iPhone er den beste mobilen vi har testet: Men dyr er den »

annonse