Tek.no

Nyhet

Galaxy S4 Zoom er en skikkelig kameratelefon

Samsung lanserer 10x optisk zoom i en smarttelefon.

Samsung
Vegard Ottervig
12 Juni 2013 11:03

Smarttelefonen møter det digitale kompaktkameraet med Samsungs nye hybrid Galaxy S4 Zoom. Er det en mobiltelefon? Er det et kamera? Ja, begge deler.

Galaxy S4 Zoom er produktet for de som vil ha i både pose og sekk. Ønsker du deg en smarttelefon, men gidder ikke å drasse med deg et kamera i tillegg for å ta gode bilder, kan med andre ord denne hybriden være noe for deg.

Smarte funksjoner

Galaxy S4 Zoom skal fungere mer eller mindre som en vanlig smarttelefon, og kommer blant annet utstyrt med funksjoner som S Translator, Story Album og Group Play. Videre får du opptil 10x optisk zoom med det innebygde objektivet, og du kan ta bilder samtidig som du snakker i telefonen – og dele det med den du snakker med.

Galaxy S4 Zoom kjører på Android 4.2 Jelly Bean, og kommer i både 3G- og 4G-versjon. Kameraet har oppløsning på 16 megapiksler, optisk bildestabilisator og et objektiv med en brennvidde på 24 – 240 mm, samt en blender på f3.1 – f6.3.

Ellers er den dobbeltkjernede prosessoren på 1,5 GHz, lagringskapasiteten er på 8 GB (kan oppgraderes til 64 GB med microSD), og RAM-en er på 1,5 GB. Kameratelefonen dukker opp i august og får en veiledende pris på 4100 kroner (3G-utgaven). 4G-versjonen er ventet i september, og vil koste fra 4500 kroner.

Her er storebroren i familien:
Les vår test av Samsung Galaxy S4 »

(Kilde: Pressemelding)

Les også
Galaxy Camera 2 er annonsert
Les også
Samsung lover flere unike telefoner
annonse

Les også