Tek.no

Nyhet

MSI lanserer
produkter som følger militær standard

Eric Wang Wikstrøm
2 Juni 2011 15:13

Hardware/Taipei: MSI har tidligere utviklet hovedkort som tilfredsstiller kravene for militær sertifisering. Nå har de utviklet hovedkort som følger en enda strengere standard. Mer spesifikt MIL-STD-810G for de spesielt interesserte. MSI selv merker disse produktene med Military Class II.

Project Manager Devine Chao fra MSI forteller at alle hovedkort har visse utsatte komponenter. Disse komponentene utsettes for syv forskjellige påkjenninger. Det er lavt trykk, høy og lav temperatur, temperatursjokk, fuktighet, vibrasjoner og støt. For at hovedkort skal merkes med militær standard må produktene ha prestert godt under disse testene.

Noen av hovedkortene som har denne klassifiseringen er MSI Z68A-GD80 (G3), MSI Z68A-GD55 (B3) og Z68MA-ED55 (B3). Poenget med sertifiseringen er å bevise at disse hovedkortene har lengre levetid og yter mer stabilt med tanke på ren ytelse, temperatur og strømbruk.

Hardware.no fikk også ta en titt på et av MSI sine nyeste hovedkort som merkes «Military Class III», som er enda kvassere enn «class II-produktene». Det heter X79A-GD65 og støtter Sandy Bridge-E. Dette kortet har integrert X-Fi MB2-lydkort og er utstyrt med OC Genie II. Sistnevnte er MSI eget program for overklokking. Denne overklokkingen skjer på sekundet og kan også gjøres gjennom en Android-applikasjon som gjøres tilgjengelig for nedlasting i nær fremtid. Det kommer også en iPhone-applikasjon, men den drøyer noen måneder til. Dette muliggjør overklokking, mens brukeren eksempelvis spiller og ikke vil forlate programmet.

Les også
MSI H61MU-E35: MSI H61MU-E35
Les også
MSI slipper solid spillbærbar
Les også
MSI byr på hovedkort for topprosessor
Les også
Dette er Z68-kortene fra MSI
annonse

Les også