Tek.no

Nyhet

800/448 kbit fra Bluecom

Tor Fosheim
19 Aug 2004 13:31

Fra og med tirsdag kunne kunder bestille den nye 850/448 kbit-linjen fra Bluecoms hjemmesider og slippe unna etableringsavgiften. Det nye abonnementet er for å bli mer konkurransedyktige mot de klassiske 720/704-hastighetene som "alle" ADSL-leverandørene etter hvert har begynt å tilby.

Bluecom har lenge hatt ambisjoner å bli en av Telenors største konkurrenter på ADSL og SDSL-markedet. Selv om de nå har blitt en del av et børsnotert selskap, og dermed ikke kan gå ut med kursdrivende informasjon uten videre, går utbyggingen etter planen, sier produkt- og markedssjef Harald Baardseth:

- Omtrent femti prosent av nybestillingene våre kommer nå på egne sentraler, sier han til Hardware.no i dag.

Det har blitt en trend i ADSL-markedet at flere og flere leverandører velger å satse på å bygge ut sin egen infrastruktur. Med eget utstyr på sentralene, kan Bluecom selge abonnementer til helt andre priser enn de som "videreselger" Telenors utstyr, sier selskapet i dag.

Samtidig som Bluecom innfører det nye abonnementet og fjerner etableringsgebyret, legger de derimot 20 kroner på prisen for den laveste hastigheten. 512/384 kbit koster nå 269 kroner, ettersom en tidligere kampanje nå er avsluttet.

Mer informasjon om Bluecoms nye abonnementer finnes som vanlig på hjemmesidene deres. (Merk at det uansett er tillegg for ADSL-modem, dersom man ikke har et fra før.)

(Kilde: Bluecom)

Les også
Øker dekningen og reduserer prisene
Les også
Telenor overtar Tiscali
Les også
NextGenTel trekker reklame
Les også
Forbrukerombudet refser NextGenTel
Les også
Billigere Bluecom
Les også
NextGenTel øker igjen
Les også
Raskere og billigere Firstmile
Les også
BGNett utfordrer på ADSL
Les også
EU: 80% vekst i bredbånd
Les også
Bluecom bygger eget
annonse

Les også