Tek.no

Nyhet

Enda en "Natt på Museet"

Ønsker vi egentlig mer av dette?
David Auby Johansen
4 Sept 2007 08:00

Nettsiden worstpreviews.com hevder at filmen vil hete ”Another Night”. Mest sannsynlig er det likevel at worstpreviews har kludret det til og at filmen vil hete ”Another Night at the Museum”. Aller mest sannsynlig er det riktignok at ingen bryr seg stort om tittelvalget på oppfølgeren til en av fjorårets minst flygedyktige kalkuner.

Mer Ben Stiller

”Another Night” vil som den første filmen finne sted på New Yorks naturhistoriske museum. Ben Stiller skal igjen stille som sikkerhetsvakten Larry, mens Robin Williams gjentar sin rolle som Theodore Roosevelt.

”Night at the Museum” var, til tross for slakt-aktige anmeldelser, en av fjorårets mest innbringende filmer. I USA tjente den inn hele 251 millioner dollar. Dumme amerikanere tenker du kanskje, men sannheten er at filmen var enda mer populær utenlands, med en inntjening på 322 millioner dollar.

Det er usikkert om regissør Shawn Levy igjen blir å finne i stolen, men 20th Century Fox har annonsert at ”Another Nigth” vil bli en enda større produksjon enn forgjengeren, med et budsjett som vil overstige 100 millioner dollar.

annonse

Les også