Til hovedinnhold

Sony Ericsson med sommerslipp

Sony Ericsson inviterte pressen til lansering i dag, og annonserte to nye telefoner til det norske markedet. Den ene telefonen er en morotelefon spesielt beregnet for spill, mens den andre er den heftigste kameramobilen vi har sett så langt. Samtidig lanserte de en rekke mobiltilbehør.

SE C905

C905i – kamerakjempen

Sony Ericsson oppdaterer nå Cybershot-porteføljen, som består av telefoner som i størst mulig grad skal erstatte digitalkameraet. Denne gangen uttalte Erik Sandsmark, markedssjef i Sony Ericsson, at dette kanskje er det første reelle alternativet til et dedikert kamera.

Kameraet tar bilder i inntil 8,1 megapiksler, noe som er rekord på det norske markedet. Sandsmark understreket også at de var klare over at oppløsningen ikke har alt å si, og forsikret oss om at også optikken og kamerabrikken skal være av det bedre slaget. At telefonen er tykk kan tyde på at optikken også tar mye plass, noe som ofte er bra for bildekvalitetens del.

Sandsmark understreket også at de var klare over at oppløsningen ikke har alt å si, og forsikret oss om at også optikken og kamerabrikken skal være av det bedre slaget. At telefonen er tykk kan tyde på at optikken også tar mye plass, noe som ofte er bra for bildekvalitetens del.

Av internetteknologier finner du både HSDPA (super-3G), vanlig UMTS (3G) så vel som Edge.

F305i

Det mest spesielle med den nye morotelefonen F305i, er at den har en innebygget bevegelsessensor spesielt beregnet for spill. De spillene som er tilgjengelig på telefonen et bowling- og et fiskespill der du bruker telefonen på samme måte som en bowlingkule eller som du kaster med stanga i sommermånedene.

Telefonen er ellers forholdsvis enkel, og har ikke 3G. Innebygget finner du Bluetooth uten støtte for trådløse stereohodesett.

Les mer om Sony Ericsson F305 >>

Tilbehør

Sony Ericsson lanserte også en rekke tilbehørsprodukter til sine mobiler. For eksempel en TV-kabel til C905i og en ladestasjon som lader et ekstra batteri til telefonen.

Av annet universielt tilbehørsutstyr lanserte produsenten tre nye Bluetooth-håndfrier, en ekstra batterikilde som du kan plugge til hvilken som helst nyere Sony Ericsson-telefon og et lite USB-modem som gir deg trådløs internett som i tillegg leser minnekort av typen M2. En variant av denne har i tillegg innebygget GPS-mottaker.

annonse