Nyhet

Vaio til Norge

Det har versert rykter i mange mange år om Sony Vaio i Norge. Ikke før i dag har Sony selv vist frem sine maskiner i Norge, og bekreftet at maskinene blir tilgjengelig fra og med 5. juli.

Sony har ikke alle distribusjonsavtaler klare enda, men maskinene blir i hvert fall tilgjengelig via Sony Center. I følge Ola Gustafsson, Nordisk sjef for Vaio i Sony, jobbes det med avtaler mot både vanlige butikker og nettbutikker.

Av de mest spennende modellene finner vi blant annet Vaio Z. Dette er en liten 13,1 tommer med mulighet for hele 1920x1080, Nvidia Geforce GT 330M og en vekt på under 1,45 kg. Den leveres kun med SSD, og av prosessorer finner vi Intel Core i7, opp mot 620M. 13,1 tommeren dekker faktisk hele 96% av Adobe RGB-området.

Den modellen flest la sin elsk på under pressevisningen var den svært snerte X-modellen. Dette er en 11,1 tommer med en vekt på latterlige 655 gram og en tykkelse på 13,9 mm. Batterilevetiden er oppgitt til å kunne nå hyggelige 16 timer. Maskinen er utstyrt med det meste man vil ha, alt fra 802.11b/g/n trådløst nettverk, Bluetooth, 3G (HSPA), webkamera, minnekortleser for Memory Stick og SD, to USB-porter, Gigabit nettverk osv. Prosessoren er en Intel Atom på 2 GHz (Z550), lagringsplassen kommer kun som SSD, opp til 256 GB.

Det kommer og en rekke mer normale modeller i skjermstørrelser opp til 17 tommer. For mer informasjon kan man titte på den svenske nettbutikken til Sony.

(Kilde: Ultraportabel med Blu-Ray)

Les også
Google-PC-en klar før jul
Les også
Ultraportabel får Android 2.1
Les også
Satser på god lyd og godt bilde
Les også
Toshiba satser på multimedia
Les også
Ny bærbar fra MSI
Les også
PC-salget øker
Les også
Ny multimediebærbar fra Toshiba
Les også
Lenovo Ideapad U450
Les også
Alienware M11X
Les også
Asus UL30A
annonse