Tek.no

Nyhet

Overklokk via Bluetooth

17 Nov 2009 10:18
annonse

Maximus III Extreme er et entusiastkort med stor E, og skal være spesielt myntet på overklokkere. Kortet har ligget i løypen en stund, men det er først under Dreamhack i slutten av november at kortet vil bli offisielt lansert. Maximus III Extreme skal brukes i forbindelse med Asus' overklokkingskonkurranse som finner sted der, der det dessverre ikke er noen norske deltakere med.

Hovedkortet bygger på Intels P55-brikkesett og tar i bruk LGA1156-sokkelen. Asus har blant annet bygget en helt ny strømforsyning for dette kortet, med 11 digitale PWM-enheter.

Når det gjelder sære overklokkingsdetaljer finner vi også støtte for overklokking via Bluetooth gjennom programvaren ROG Connect. I tillegg har kortet en egen LN2 Mode Header som skal gjøre at kortet takler kulde bedre, aner vi ingen mer coldbug?

Av utvidelsesspor noterer vi oss fem PCI Express x16, vil man kjøre firedobbel SLI eller Crossfire ender man dog opp med x8-båndbredde. Av annet snadder finner vi SATA 6 Gbit/s og USB 3.0

Pris er ikke kjent enda, men vi er redd dette kortet vil koste en del. Tilgjengelighet er heller ikke kjent da offisiell lansering først er mot slutten av november.

annonse

(Kilde: Asus)

Les også
Asus P7P55D Deluxe
Les også
Asus tar i bruk SATA 6 Gbit/s
Les også
Asus lanserer P55-hovedkortet
Les også
Utsetter USB 3.0-hovedkort
Les også
P55 for Core i5
Les også
Bygger inn UPS og minne
annonse

Les også