Mer Soul fra Samsung

Samsung har lansert en ny telefon på Cebit-messen i Hannover i Tyskland. Den nye telefonen har fått navnet Samsung G400, og er den første kamskjelltelefonen med fem megapikslers kamera.

"Nyhet"

At den ble lansert på Cebit og at den er ny er for øvrig sannheter med modifikasjoner, da telefonen også ble vist frem under WMC-messen i Barcelona i forrige måned. Samsung har imidlertid for vane å "lansere" telefoner både to og tre ganger, så det er intet nytt under solen i dette tilfellet.

Nyheten er i så tilfelle at telefonen skal vurderes for Norden. Erik Johannesson i Samsung sier til Mobil.se at de skal vise frem telefonen for de nordiske distributørene.

Det er med andre ord ikke sikkert at den kommer til Norge. Den skal imidlertid komme i salg i Europa i juni, men det er altså et helt åpent spørsmål hvor dette blir.

Kamskjell-Soul

Ifølge Samsung skal G400 være en kamskjellsvariant i Soul-serien. Den er dermed i slekt med U900 Soul. Spesifikasjonsmessig ligner de to telefonene da også på hverandre. Her finner du super-3G med inntil 7,2 Mbps nedlasting, samme kameraopløsning og samme skjermoppløsning. G400 har også metalldeksel i likhet med Soul.

Les også: Sniktitt på U900 Soul »

Skjermen på utsiden av telefonen er i tillegg en trykkskjerm, slik at du kan styre mange av telefonens funksjoner uten å åpne telefonen. Ytterskjermen er like stor som innerskjermen, nærmere bestemt 2,2 tommer. Oppløsningen er 240 x 320 piksler på begge skjermene.

VGA-video

Kameraet sitter på baksiden av telefonen. Det er akkompagniert av kameralys, og kan ta video i VGA-oppløsning (640 x 480 piksler) med 30 bilder i sekundet. Kameraet har videre bildestabilisator og autofokus.

Når nykommeren kommer i salg på kontinentet vil den koste omtrent 2500 kroner.

(Kilder: Mobil.se, GSMarena.com)

Les også
Samsung Soul
Les også
Samsung lanserer Soul
annonse