Til hovedinnhold

Ring ubegrenset til Polen for 25 kroner i måneden

Skype

Skype har blitt et yndet verktøy for de som vil holde kontakten med venner, kjæreste og annen omgangskrets i utlandet. Vanligvis i form av at begge parter sitter med Skype installert på datamaskinen, og dermed kan ringe gratis. Å ringe til mobil og fasttelefoner koster imidlertid penger.

Nå innfører Skype flere abonnement som gir fastpris på samtaler til utenlandske fasttelefoner, slik at du ikke trenger å tappe kontoen din for å ringe til tanten din i Australia.

Ring opp til 34 land

Prisene på abonnementene varierer etter hvilke land du vil ringe til. Det ene abonnementet lar deg velge ett europeisk land, og koster $4,95(ca 25 kroner) per måned. Vil du ringe fritt til 20 forskjellige land i Europa, stiger månedskostnaden til $5,95(ca 30 kroner), mens du for $12,95(ca 65 kroner) kan ringe til 34 forskjellige land i hele verden.

Utover månedsavgiften er det ingen ekstra kostnader med noen av abonnementene. Du har imidlertid en øvre grense på 10 000 ringeminutter. Overstiger du denne grensen spørs det om du ikke heller bør overveie å flytte til landet du ringer til.

Fullstendig oversikt over de forskjellige abonnementene finner du på Skypes hjemmesider.

(Kilde: Skype)

annonse