Til hovedinnhold

Problemer med Samsungs nye smarting

I780 er Samsungs nyeste smarttelefon, som er på vei ut til butikkene i skrivende stund. Telefonen har både trykkskjerm og fullt tastatur, og det har derfor vært store forventninger til telefonen. Nå viser det seg imidlertid to problemer med nykommeren.

Noen av telefonene har blitt levert uten mulighet for å velge språk i menyene. Telefonene kommer med engelsk språk, og du må sende mobilen inn til et serviceverksted for å få norsk språk.

Mangler "hard reset"

I tillegg mangler modellen en "hard reset"-knapp. Dette er vanlig å utstyre Windows Mobile-telefoner med, og gjør det mulig å nullstille telefonen. Det kan være nødvendig hvis telefonen for eksempel låser seg mens du installerer et program. I redaksjonen har vi flere ganger hatt bruk for en slik knapp.

En annen smarttelefon som mangler mulighet for "hard reset" er Motorola Rizr Z8. Denne telefonen klarte vi i redaksjonen å "drepe" ved å installere programmer som låste seg.

Telefonen har en "soft reset"-tast for å starte telefonen på nytt, men denne sletter ikke noe innhold på telefonen, så det hjelper ikke om telefonen har låst seg totalt.

(Kilder: Mobil.se)

Les også
Adidas-mobilen har landet
Les også
Samsung J400
Les også
Samsung lanserer åtte nye mobiler
Les også
Samsung lanserer Soul
Les også
Siste nytt fra Korea
annonse