Tek.no

Nyhet

Lager egen trådløs lader for mobiler med «PopSocket»

Men produktet selges visst bare i USA.

Popsocket
10 Jan 2020 10:30

Mobilene våre blir bare større og større, og det blir stadig vanligere å se folk utstyre dem med ulike produkter for å få bedre grep på dem. Enten det er et beskyttelsesdeksel med gummikanter, en metallring man kan tre fingeren gjennom, eller små, runde håndtak som kan sprette ut å baksiden.

Ulempen med i hvert fall de to sistnevnte variantene er at de forhindrer mobilen fra å kunne lade trådløst. De dekker tross alt til for baksiden av mobilen, som er nødt til å ligge på en trådløs lader for å kunne få strøm.

Nå har det amerikanske selskapet PopSocket laget en egen trådløs lader spesifikt for de med slike håndtak på baksiden av mobilen.

Kan ikke brukes av alle

I motsetning til andre trådløse ladere, som stort sett er helt flate, har PopSocket «PopPower Home» et stort søkk i midten. Dette er naturligvis for å la mobilen ligge flatt over laderen, selv med et plasthåndtak på baksiden.

Popsocket

Dette gjør det mulig for de med Popsocket også til å lade mobilen på en trådløs lader, men det kommer ikke uten en rekke begrensninger.

Den nye laderen fungerer bare for visse PopSocket-håndtak, og bare hvis du har plassert dem på midten av mobilen. Er håndtaket laget av metall vil dette blokkere den trådløse laderen. Laderen fungerer heller ikke med «PopGrip Lips», som tydeligvis har en egen lipgloss-beholder i håndtaket. Skulle du prøve å lade mobilen med denne på baksiden vil lipglossen smelte på grunn av varmen som bygger seg opp under ladingen.

Når laderen først fungerer kan den lade enheten med 15W og har støtte for såkalt hurtiglading. Omtrent som de trådløse ladeplatene vi allerede har testet, altså.

Enheten selges på selskapets amerikanske nettsider for 60 dollar. Det står ingenting om den norske prisen, eller tilgjengelighet utenfor USA.

annonse