Til hovedinnhold

Slik funker «Spaces» - Googles helt nye delingstjeneste

Samler de viktigste tjenestene på ett sted.

Google

De fleste IT-aktører opererer som kjent med flere forskjellige kommunikasjonkanaler som kan gjøre deling og interaksjon med andre noe uoversiktelig. På bloggen sin har Google nå avduket en snedig, ny mobilapp som gjør deling til en vesentlig mer sømløs affære.

Appen heter «Spaces», og er en slags kommunikasjonsapp hvor både YouTube, søk og Chrome er innebygget i appen.

Fellesrom for deling

Som navnet på appen antyder gir Spaces folk muligheten til å skape felles «rom» for deling av for eksempel videoer, artikler og bilder med andre, uten at man trenger å veksle mellom flere ulike applikasjoner.

Appen fungerer ved at brukeren simpelthen oppretter nye rom rundt bestemte temaer og inviterer andre til rommet via tekstmeldinger, sosiale medier, e-post og andre måter.

Google

Vises frem på I/O

Når noen deler noe nytt i rommet vil dette til enhver tid være synlig for alle de andre i rommet, slik at man aldri går glipp av noe mens man for eksempel er i samtale med andre. Det skal også være mulig å kjapt lete frem innhold som ble delt tidligere i rommet.

Spaces-appen skal være i ferd med å bli rullet ut til iOS og Android nå, og Google skal også vise frem appen på den kommende I/O-konferansen. Mer informasjon kan du finne på appens egen produktside.

Google er aktive på app-fronten for tiden: Nå kan du oversette tekst fra alle Android-apper med ett trykk »

(Via The Next Web)

annonse