Nyhet

Disse har Cyber Monday-salg

Handlegalskapen fortsetter også denne uken.

Gå til Cyber Monday-saken for 2015 her »

I dag er det Cyber Monday, hvilket innebærer at det er salg ganske mange steder rundt om i landet og resten av verden. Cyber Monday er noe av det samme som fredagens Black Friday. Begge konseptene kommer fra USA, og er funnet på av bransjen selv, i et håp om å selge mer varer. I de senere årene har spesielt Black Friday også fått et innpass her til lands.

Forskjellen på Black Friday og Cyber Monday er at sistnevnte er et nettfenomen, nærmest en motreaksjon til detaljhandelens Black Friday.

Selv om man dermed kanskje kunne forventet at det var mer fokus på tilbud på nett nettopp i dag er det mange butikker som brukte opp kruttet på fredag. Noen hederlige unntak finnes, og vi kjører med en ny liste som viser hvem som er med.

Denne oversikten vil bli oppdatert fortløpende i løpet av selve mandagen.

Lenkene under går rett til de aktuelle butikkenes kampanjesider. Vær klar over at noen kjører med kunstig høye førpriser. Lurer du på om tilbudene er gode eller dårlige, kan du sammenligne dem med hva andre butikker priser dem til og ikke minst selve prishistorikken på den aktuelle varen. Dette gjør du lettest direkte på:

Sjekk tilbudene på Cyber Monday-tjenesten på Prisguide.no

Disse kjører tilbud

Teknologi:

Andre:

Internasjonale spill- og programbutikker

Er du interessert i spille eller programvare, kan det være noen godbiter å plukke opp:

Tilbud i utlandet

Veldig mange amerikanske nettbutikker holder Cyber Monday hvert år, og internasjonale forhandlere har også hengt seg på. Blant de største navnene finner vi:

Tips oss!

Listen over blir ikke komplett uten din hjelp. Vet du om en nettbutikk som har gode tilbud, men ikke står på listen? Del gjerne tipset med oss i artikkelkommentarene under, eller send en e-post til undertegnede, så skal vi oppdatere listen ved første mulighet.

Les også
Nå er det supersalg i en haug med nettbutikker
Les også
Denne strømmetjenesten har flest filmer og serier
annonse