Nyhet

Fiks fargene med eller uten tålmodighet

X-Rite lanserer to nye skjermkalibratorer.

ColorMunki Display

Det skorter ikke på utvalget av fargekalibreringsverktøy, og X-Rite kommer nå med to oppdaterte enheter. Nå har man snart ingen unnskyldning for å bli overrasket over blåstikk i snøen eller sporløst forsvunnede detaljer i skyggeområdene når man får bildene tilbake fra labben.

X-Rite ColorMunki Display
Denne er i følge X-Rite laget for de som vil ha nøyaktige farger uten å måtte være eksperter på fargevitenskap. Derfor kommer den med en lettbetjent wizard-drevet ColorMunki-programvare som skal gjøre alle i stand til å oppnå betydelig bedre fargereproduksjon med minimale forkunnskaper.
Enheten måler lyset fra omgivelsene, kan kompensere for gjenskinn i skjermoverflaten og kan også brukes til å kalibrere projektorer. Foruten å være optimisert for moderne skjermteknologier, skal programvaren i måleenheten også kunne oppdateres for å holde tritt med fremtidige utviklinger.

i1Display Pro

X-Rite i1Display Pro
i1Display Pro byr i tillegg til dette på større fleksibilitet gjennom programvaren i1Profiler. X-Rite lover ubegrensede innstillingsmuligheter for lysstyrke, hvitpunkt, kontrast og gammaverdier. Den er også fem ganger raskere i bruk enn ColorMunki, og har funksjoner for å vurdere skjermens kvalitet og levetid.

Begge enhetene er på vei ut på markedet nå - ColorMunki Display ligger pr idag inne for 1799,- hos JapanPhoto. Med dette som utgangspunkt ser det ut som at i1Display Pro vil havne rett over 2500,-.

(Kilde: aifo.se)

Les også
ColorMunki, Spyder 2 og 3, Eye-One Display
Les også
Fargekalibratorer oppdatert i Produktguiden
annonse