Tek.no

Nyhet

Snakk til flere samtidig

Espen Irwing Swang
21 Okt 2005 14:37

Tjenesten fungerer ved at brukeren trykker inn en knapp og snakker i inntil 30 sekunder. Mens knappen er inne kan den som snakker ikke høre noen av de andre. Om ingen snakker på 30 sekunder kobles tjenesten automatisk ned.

Kontaktene du vil snakke med velger du fra en egen kontaktliste. Kontaktene kan samles i grupper, eller lagres enkeltvis. I en gruppe kan du ha 19 kontakter som vil høre hva du sier når du holder taleknappen inne. Listen holder seg oppdatert, blant annet med informasjon om hvem som er i møter, har skruddd av mobilen, er i samtale eller er tilgjengelig.

Trippel-SIM og informasjonsleser
Den nye mobiltelefonen har også et par andre artige funksjoner. Blant annet kan du ha tre SIM-kort knyttet til telefonen samtidig.

Mobilen er også utstyrt med ny teknologi som kan lese elektronisk informasjon på en ny måte. Skal du handle en CD, kan du ved å føre mobiltelefonen over CD-boksen få opp informasjon om artisten, sangene osv. Forutsetningen er selvsagt at artikkelen du vil kjøpe har et elektronisk merke som mobiltelefonen kan lese.

annonse

Les også