Tek.no

Nyhet

Disse er mest populære på Facebook

Nei, selv med sine dristige bilder, klatrer ikke Rihanna til topps.

Skjermbilde

Ifølge Facebook hadde de i juli smått utrolige 955 millioner aktive brukere, og 552 millioner brukere er inne på siden hver bidige dag. Det betyr at om alle brukerne på Facebook hadde vært innbyggere i et land, hadde Facebook vært verdens 3. største land. En stadig vekst gjør også at det snart begynner å lukte på 2.-plassen.

Og nå viser statistikk fra Inside Network at Facebook er i ferd med å bli så populært at Facebook nå er de to mest populære sidene av alle sidene på Facebook.

I en egen klasse

For mens Eminem har drøyt 60,6 millioner «likes», og tenåringsskandalen Justin Bieber har skaffet seg over 46 millioner - har Facebooks egen fanside over 71 millioner likes.

Dette er likevel ikke nok til å innta førsteplassen over de mest populære sidene, for det er det nemlig Facebooks egen informasjonsside om deres mobilapplikasjon. Siden likes av over 13 prosent av selskapets aktive brukere - eller nærmere bestemt 126,4 millioner brukere. Siden er også den siden som vokser klart mest, med over tre million nye likes bare den siste uken.

(Selskapet er riktignok ikke like populært blant investorene. Siden Facebook gikk på børs i mai, har verdien på selskapet opplevd et fall fra 45 til 19 dollar per aksje)

Store endringer i toppen

Topplisten er dramatisk annerledes enn den så ut forrige gang vi skrev om topplisten, som var i februar 2011. Da var ikke mobilapplikasjonen en gang på topp 30-listen, og det var pokersiden «Texas Hold'em Poker» som tronet klart øverst på listen, riktignok også den gang med Facebooks egen fanside på andreplass.

Tredjeplassen den gang ble holdt av popkongen Michael Jackson, som i løpet av halvannet år har falt ned til en 10. plass, bak blant annet fire sangere.

Ellers er det verdt å merke seg at Vin Diesel har falt fra en 13. plass og helt ut av topp 30-listen, mens Megan Fox har falt fra en meget respektabel 12. plass og helt ned til 28. plass. Dermed er hun slått av SpongeBob. Kaffegiganten Starbucks er åpenbart heller ikke like hipt som før, og har falt fra en 17. plass og helt ut av topp 30-listen.

Harry Potter har derimot klatret fra 29. plass til en 11. plass, mens Akon er den høyest rangerte nykommeren på en 19. plass.

Hele topp 30 kan du se under.

Foto: PageData
Les også
Facebook stenger deg ute om du har et «rart» navn
Les også
Facebook vokser med 500 terabyte hver dag
Les også
Mulig Facebook-virus gir deg uønskede venner
Les også
– Hold deg unna folk uten Facebook
Les også
83 millioner falske profiler på Facebook
Les også
Her er det mest populært å «sjekke inn»
Les også
5 sosiale medier-tabber du ikke bør gjøre på jobb
annonse

Les også