Til hovedinnhold

Sett på maken – et nettbrett for badekaret!

Fujitsu tar seg vann over hodet.

Spesifikasjoner

Formfaktor: Nettbrett
Størrelse:262 x 181 x 11,3 mm
Vekt: 597 gram
Skjerm: 10,1 tommer, 1280 x 800 piksler, kapasitiv
Operativsystem: Android 3.2 Honeycomb
Kamera: 5,1 megapiksler, autofokus, LED-lys, 720P video, 1,3 megapiksler frontkamera.
Maskinvare: OMAP tokjernet @ 1,4 GHz
Internminne: 16 GB
Minnekort: Micro-SD opp til 32 GB
Teknologi: Bluetooth m. A2DP, Wi-Fi, DLNA, A-GPS, Gyroskop
Batteri: 6560 mAh
Pris og tilgjengelighet: Ikke oppgitt

Amobil.no/Barcelona: De fleste vil antakelig kvie seg for å dra mobiltelefoner og nettbrett med i jacussien. Det kan jo være flere grunner til det, og en av de mest åpenbare er at dingsene fort vil slutte å virke. Men kjøper du dette nettbrett fra Fujitsu, så har du i alle fall ikke den unskyldningen lenger. Brettet er nemlig vanntett.

Og som om ikke det er nok, så kan du ta med mobiltelefonen også. Så kan du se film på brettet og oppdatere Facebook på mobilen, samtidig som du bader – hvor kult er vel ikke det?

Har du ingen jacussi, kan brettet selvsagt også brukes i dusjen.

Praktisk også

Det finnes selvsagt andre bruksområder som kanskje er vel så viktige. For eksempel om du bruker nettbrettet som interaktiv kokebok på kjøkkenet. Nå kan du trygt plassere brettet ved siden av fresende stekepanner eller sprutende vannkraner. Samtidig kan du gi en god dag i om du har fingrene fulle av mel, kyllingfett eller pizzasaus – Fujitsus nye nettbrett kan du tørke av med en våt klut.

Hvorfor ha gullfisk i akvariet, når du kan ha mobiltelefonene dine der?

Foreløpig har Fujitsu ingen distribusjon av nettbrettet i Norge. En representant vi snakket med kunne fortelle at selskapet gjerne vil komme i kontakt med en operatør som vil lansere det i Norge. Prisen kunne hun heller ikke oppgi. Det er det opp til operatøren å bestemme.

Så da er det bare å vente og se. Vi synes i alle fall brettet virker svært lovende, til tross for at det også er en bakside ved å bruke nettbrett i badekaret; den kapasitive skjermen reagerer dårlig på berøring når den blir våt.

Les også: Fujitsu til Norge med Android 4-nettbrett

Her finner du alle våre saker fra Mobile World Congress

annonse