Til hovedinnhold

LG skal lansere en ny mobil i «superpremium»-klassen

Sjefen for den sørkoreanske giganten hintet om ny toppmodell.

Sørkoreanske LG har allerede nylig sluppet en mobil i toppklassen, nemlig G4, som vi var svært godt fornøyd med i vår anmeldelse. Det viser seg imidlertid at LG ikke er ferdige når det gjelder premiumsatsingen i inneværende år.

Den sørkoreanske avisen ET News melder nemlig at LG har en ny og tilsynelatende enda heftigere premiummobil på trappene. Det er heller ikke snakk om rykter, men derimot opplysninger fra høyeste nivå.

«Superpremium»-telefon

Skjermen på den ryktede G4 Pro vil bli 0,3 tommer større enn på den vanlige G4-modellen, her avbildet. Foto: LG

Toppsjefen i LG Electronics, Cho Jun Ho, uttalte nemlig på en konferanse nylig at selskapet skal slippe en «superpremium-telefon» i løpet av siste halvdel av 2015, altså potensielt om bare få måneder.

En oppfølger til G4 skal visstnok også være på vei i år, noe som i så fall betyr at vi muligens har to premiummobiler på vei fra selskapet ganske snart. Ifølge selskapet skal satsingen være et ledd i å øke den økonomiske prestasjonen til LG, etter at G4-salget visstnok ikke har innfridd forventningene.

Selskapet håper å øke markedsandelene gjennom å lansere flere mobiltelefoner i toppklassen med større skjermer og mange høyteknologiske funksjoner, men utover dette er det altså ikke bekreftet akkurat hva vi har i vente.

Trolig LG G4 Pro

Som nettstedet PhoneArena melder er det imidlertid sannsynlig at i alle fall den ene modellen blir den ryktede G4 Pro. Ifølge rykter som piplet til overflaten i juni skal G4 Pro blant annet skilte med den nye topprosessoren Snapdragon 820 fra Qualcomm, 5,8-tommers QHD-skjerm og 4 GB minne.

I tillegg skal den visstnok komme med et bakkamera på solide 27 megapiksler, et frontkamera 8 megapiksler og metallinnpakning. De tekniske spesifikasjonene har ikke blitt bekreftet, så ennå må vi nok vente på de offisielle kunngjøringene fra LG.

LG har også en annen heftig mobilmodell på gang: Slik blir LG G Pro 3, ifølge ryktene »

(Via Pocket Now)

annonse