Til hovedinnhold

Ny sjef hos Ice.net

I februar i år ble det klart at det mobile bredbåndsselskapet Ice.net begjærte seg selv konkurs etter lang tids problemer. Senere samme dag ble imidlertid selskapet kjøpt opp, slik at driften fortsatte mer eller mindre som normalt.
Nå har selskapet ansatt ny toppsjef i Norge. Eivind Helgaker kommer fra jobben som norgessjef for TV-kanalen Canal Plus og vil tiltre stillingen umiddelbart.
– Vi er svært tilfreds med at Helgaker har takket ja til å overta stillingen som sjef for Ice.net i Norge. Helgaker vil med sin dybdekunnskap og relevante erfaring bidra til å videreutvikle og styrke Ice.nets posisjon i det norske markedet. Selskapet får det fokuset det fortjener, og vil oppleve en sterk og god utvikling under Helgakers ledelse, sier administrerende direktør for Ice.net i Norden, Per Borgklint i en pressemelding fra selskapet.
Med erfaring
Helgaker jobbet tidligere som markedsdirektør i Tele 2 og har ifølge Ice.net opparbeidet seg bra erfaring på viktige områder for det mobile bredbåndsselskapet.
- Gjennom flere år i teleindustrien har Helgaker opparbeidet seg verdifull innsikt innen viktige områder som salg, markedsføring og kundehåndtering. Styret er også svært tilfreds med at han har akseptert å bli sjef for den norske virksomheten, sier Borgklint i en pressemelding fra selskapet.
Fokus på salg
Det er tydelig at den nye sjefen kommer til å satse mye på å bygge en organisasjon som skal kapre nye markedsandeler for selskapet. Samtidig lover han bedre dekning og kapasitet.
– På kort sikt vil de viktigste oppgavene være å få på plass en sterk organisasjon og et solid salgs- og markedsapparat. Parallelt med dette vil vi videreføre arbeidet med å bygge ut infrastrukturen og dermed sikre stadig bedre dekning og kapasitet for alle Ice-kunder. Ice.net har allerede en solid markedsposisjon i Norge. Jeg ser frem til å videreutvikle selskapet og sikre nødvendig vekst, sier norgessjef i Ice.net, Eivind Helgaker.

Mer om
annonse