Til hovedinnhold

LG lanserer nytt flaggskip

Det er en nærmest som en selvfølge å regne at de største mobilprodusentene lanserer minst én mobil som er litt utenom det vanlige på Mobile World Congress, som går av stabelen 15. februar. Muligens for å unngå en rask ”drukningsdød” på messen, har LG nå offisielt lansert sitt nye flaggskip, nemlig KM900, melder Unwired View.

Da sikrer de i det minste litt omtale om den nye toppmodellen, som unektlig byr på noen spennende funksjoner.

3D-grafikk, lyd og video
Det mest forbløffende ved LG KM900 er nok 3D-brukergrensesnittet. Det betyr at menyen er lagt opp slik at du ser en roterbar 3D-kube med fire sider. På hver av sidene kan du selv velge hvilke ikoner som skal være tilgjengelig – for eksempel én side for musikk, én for generelle innstillinger, én for bilder og videoer etc.

For øvrig har mobilen en touchskjerm på tre tommer, støtte for turbo-3G, 5-megapikselkamera, Wi-Fi, A-GPS, og FM-radio. Utseendemessig ser den utvilsomt ut som en LG-versjon av Apples Iphone, i likhet med flere andre multimediemobiler med trykkskjerm som har kommet – og kommer – på markedet.

LG KM900 har imidlertid ”Dolby og DivX-teknologi som har lyd- og videokvaliteter som ingen har sett maken til,” ifølge produsenten selv, noe som kan blir spennende.

Mer om
annonse