Til hovedinnhold

LG lanserer nytt flaggskip

Det er en nærmest som en selvfølge å regne at de største mobilprodusentene lanserer minst én mobil som er litt utenom det vanlige på Mobile World Congress, som går av stabelen 15. februar. Muligens for å unngå en rask ”drukningsdød” på messen, har LG nå offisielt lansert sitt nye flaggskip, nemlig KM900, melder Unwired View.

Da sikrer de i det minste litt omtale om den nye toppmodellen, som unektlig byr på noen spennende funksjoner.

3D-grafikk, lyd og video
Det mest forbløffende ved LG KM900 er nok 3D-brukergrensesnittet. Det betyr at menyen er lagt opp slik at du ser en roterbar 3D-kube med fire sider. På hver av sidene kan du selv velge hvilke ikoner som skal være tilgjengelig – for eksempel én side for musikk, én for generelle innstillinger, én for bilder og videoer etc.

For øvrig har mobilen en touchskjerm på tre tommer, støtte for turbo-3G, 5-megapikselkamera, Wi-Fi, A-GPS, og FM-radio. Utseendemessig ser den utvilsomt ut som en LG-versjon av Apples Iphone, i likhet med flere andre multimediemobiler med trykkskjerm som har kommet – og kommer – på markedet.

LG KM900 har imidlertid ”Dolby og DivX-teknologi som har lyd- og videokvaliteter som ingen har sett maken til,” ifølge produsenten selv, noe som kan blir spennende.

Les også
Det beste og verste fra mobilmessa
Les også
Ny strategi, mer innhold
Les også
De hotteste ryktene
Les også
Google-mobilene blir forsinket
Les også
Sony Ericssons to nye kameramobiler
Les også
Ny musikkmobil fra Nokia
Les også
Toshibas mesterverk av en mobil
Les også
Stråler Nokia mindre enn Sony Ericsson?
Les også
Se video av LGs videoklokke
Les også
Nye skjermer, bedre batteri
Les også
Moteoppvisning for LG Prada II
Les også
Samsung med råtass i iphoneklassen
Mer om
annonse