Nyhet

Netshop legger ned

Moderselskapet har begjært oppbud.

I går kveld skrev Vestfold Blad at den norske nettbutikken Netshop nå legger ned driften. Nedleggelsen kommer som følge av at moderselskapet XL-Distribusjon AS har begjært oppbud.

Daglig leder i Netshop, Sven Aage Lysebo, forteller til Vestfold Blad at kundene ikke behøver å bekymre seg om de nylig la inn ordre:

– De som har bestilt varer i de senere dagene vil få pengene refundert, sier han.

Optimistisk sjef

Lysebo, som også stiftet nettbutikken Komplett.no i sin tid, er vemodig, men likevel optimist. Han forteller at han nemlig har god grunn til å tro at Netshop vil gjenoppstå i et annet format. Alt er likevel åpent foreløpig:

– Det blir opp til bobestyrer som overtar selskapet å håndtere dette etter beste evne. Deretter får vi se hvordan det ender opp til slutt, sier Lysebo til Vestfold Blad.

Gammelmodig tiåring

Netshop har holdt ut på markedet i en årrekke, og til høsten ville selskapet ha fylt ti år. Bedriften hadde filialer i Sandefjord og Oslo, og et eget lager i førstnevnte by.

Ifølge dem selv var de én av Norges største nettbutikker, og leverte alt fra datautstyr og mobiltelefoner til hjemmekino og kameraer.

Markedet er ikke noe for pyser:
Amentio og Datakjeden begjært konkurs – igjen »

(Kilde: Vestfold Blad)

Les også
Lenovo kjøper trolig deler av IBM
Les også
Derfor havarerte Netshops gigantkjøp
Les også
Netshops oppkjøp av PS.no har gått i vasken
Les også
Netshop kjøper PS.no
annonse