Til hovedinnhold

Elegant og kompakt hi-fi-anlegg

Meridian gir ut par nye hi-fi-produkter – høyttalerparet DSP3200 og styringsenheten Audio Core 200.

Høyttalerne benytter seg av Meridians DSP-teknologi (Digital Signal Processing), som skaper en kraftig, klar og åpen lyd som fyller rommet. Høyttalerne vil uten problemer kunne kobles til Audio Core 200 via Speakerlink-tilkoblingen.

DSP3200 kommer med blankpolert svart eller hvit overflate og den kompakte designen gjør at man får fleksible valgmuligheter når det kommer til plassering av høyttalerne, enten det måtte være på gulvet, på møbler eller montering på veggen.

Praktisk og fleksibel

Audio Core 200 er en kraftig forforsterker og styringsenhet i ett – med et praktisk tilkoblingssystem som gjør at enheten lett kan tilknyttes andre lydkilder som for eksempel en PC via USB. Det følger i tillegg med en Speakerlink-inngang for å koble til et Meridian Sooloos Digitalmedia-system om man måtte ønske det.

Enheten er også kompatibel med Meridian I80 Ipod-dokkingstasjon for lading, kontroll og avspillingen av den bærbare spilleren. I tillegg har Audio Core 200s kontroll på frontpanelet funksjoner med smarte knapper for intuitiv bruk og en auto-dimmende OLED-skjerm ment for maksimal lesbarhet.

Meridian DSP3200 går for 35 000 kroner, mens Audio Core 200 har en veiledende pris på 14 000. Produktene er tilgjengelige i England per dags dato, men det er ennå ikke kjent om norske hi-fi-butikker vil ta dem inn.

(Kilder: What Hi-Fi?, pressemelding)

Les også
Søt, liten iPod-dock
Les også
Rålekker forsterker
Les også
Høyttalere lager lyd som kun du kan høre
Les også
Razer med portable høyttalere
Les også
Innovativ høyttalerserie fra Epos
Les også
NADs nye og nette musikksystem
Les også
Kraftplugg fra McIntosh
Les også
Lyd fra Boston
Les også
Tilbake til 80-tallet med Onkyo
Les også
Mer lyd fra svenske Primare
Les også
Stilig og retro boombox
annonse