Nokia Maps 3 beta

Nokia Maps hjelper deg med å finne frem når du går til fots, eller kjører bil. Denne mobile tjenesten er nyttig å ha med seg når du skal ut og reise, eller skal finne fram til en bestemt adresse der du bor. Nokia Maps 3 støtter over 200 land verden over. Forhåndsinnstallert i programmet kommer en rekke storbyguider (også med informasjon om offentlig transport i den enkelte storby).
I denne versjonen får du i tillegg muligheten til å se satelittbilder fra en rekke storbyer verden over. Vi gjør oppmerksom på at denne versjonen av Nokia Maps nå er intergrert med den populære Ovi-plattformen. Dette gjør at du nå kan synkronisere bilder og andre viktige filer mellom Nokia Maps og tjenesten Ovi. Videre har denne versjonen av Nokia Maps en unik støtte for fotgjengere, fotgjengeroverganger og gangveier er nemlig blitt intergrert i Nokia Maps 3. I tillegg kan du med Nokia Maps 3 beta se bygninger tredimensjonalt (3D).
Nokia Maps 3 inneholder også støtte for bilister, her for fotoboksvarsling og fartsgrenser.
Du kan laste ned Nokia Maps 3 beta til mobilen din ved å gå til utgivers hjemmeside her. 
Vi gjør oppmerksom på at selve Nokia Maps er gratis å laste ned, men tilleggstjenester for navigasjon i bil og til fots koster penger. Her kan du laste ned gratis 7-dagers prøveversjon av lisensen for disse tileggs-navigasjonstjenestene Bruken av en tjeneste som Nokia Maps koster deg i datatrafikk på mobilen din. Vi anbefaler deg derfor å sjekke datatrafikkplanen på mobilabonnementet ditt, før du starter å bruke en tjeneste som dette på mobilen din.
.
Kompatibelt med: Microsoft Windows XP og Vista. Tjenesten støtter også alle Nokia-mobiler med støtte for Symbian S60 3rd Edition Feature Pack 2
For mer informasjon om Nokia Maps 3 beta gå til utgivers hjemmeside.
Utgiver: Nokia

Les også
JAM SE
Les også
Daniusoft DVD to Pocket PC Converter (Build 1.3.33)
Les også
Nokia Communication Center 2.0
Les også
Slik blir Nokias nye karttjeneste
Les også
Lonely Planet med innhold til Nokia Maps
Les også
Ovi kommer til Norge
Les også
De beste GPS-mobilene
Les også
Nokia Maps 2
Les også
Nokia Maps får trafikkvarsling
Mer om
annonse