Til hovedinnhold

Superpluggen i rimeligere variant

Ved å kutte ut basestasjonen og levere BW900 med reiselader kan selskapets norske distributør, Pebecom, senke prisen på ørepluggen med en tusenlapp. Dermed kommer den på i underkant av 3000 kroner inklusive moms. BW900 imponerte oss stort da vi testet denne tidligere i år.
Men samtidig med at basestasjonen kuttes ut, forsvinner også deler av funksjonaliteten. Blant annet trenger du basestasjonen om du vil koble hodesettet til en ordinær telefonlinje.
Men det er det stadig færre som har behov for, og dermed er det heller ingen grunn til å betale for basestasjonen. Bedrifter som bytter til trådløs bedrift vil for eksempel ikke ha behov for basestasjonen. Svært mange bruker hodesett bare med mobiltelefonen, og da vil den nye løsningen være tilstrekkelig.
Klar for reise
Den nye løsningen kalles BW900 Travel, og leveres som navnet antyder med reiselader (USB), billader og et bæreetui. I tillegg til at du får med en hette som skal redusere vindstøy ved bruk utendørs. Hva du skal med den kan man saktens lure på. Den effektive støydempingen i BW900 fjernet uansett det meste av omgivelseslyd.

Rune Bjåland (bildet)  i Pebecom sier det har vært stor etterspørsel etter BW900, og legger til at det er gjort en del endringer også i programvaren på hodesettet. Det gjør at settet virker sammen med enda flere mobiltelefoner. Det betyr også at ørepluggen ikke lenger vil søke etter en basestasjon, om du velger å koble bort denne.

- Dette er et kostbart hodesett, så vi forventer ikke å selge de helt store volumene. Men etterspørselen har vært god, og vi kommer til å kjøre ganske aktivt på denne modellen, sier Bjåland til Mobilen.no.

Mer om
annonse