Nå ønsker KickassTorrents å starte opp igjen ved hjelp av donasjoner

Var tidligere verdens mest besøkte torrentnettsted.

Piratjakten har som kjent blitt intensivert de siste årene, og det foreløpig siste offeret var det store torrentnettstedet KickassTorrents, hvis eier nylig ble arrestert og hvis domene ble stengt. Som TorrentFreak melder har nettsiden imidlertid ikke tenkt å gi seg.

Kort tid etter stengningen skal nemlig et forum ha gjenoppstått, hvor blant annet flere av de sentrale moderatorene fra KickassTorrents møttes igjen etter stengningen.

Planlegger retur

Dette teamet søker nå donasjoner fra støttespillere for å få stablet en fullverdig versjon av den nedlagte torrentsiden på beina igjen. Personene håper å dra inn minst noen tusen dollar, og opplyser at flere av dem allerede har spyttet inn en del penger for å starte prosessen med å bringe KickassTorrents tilbake.

Teamet benytter både PayPal og folkefinansieringssider i innsamlingen av midlene. På forumet opplyses det videre at pengene også skal gå til å betale profesjonelle utviklere som det nå letes etter, samt harddisker, PC-er og annet utstyr.

Kritiserer kampen mot fildeling

De tidligere KickassTorrent-moderatorene benytter ellers anledningen til å kritisere krigen mot fildeling. De mener krigen koster svært store summer som aldri vil bli dekket igjen av det man eventuelt måtte tjene på å prøve å stanse fildelingen.

KickassTorrents var et av de største torrentnettstedene i verden inntil det ble tatt ned nylig. Mye av grunnen til den sterke veksten var stengningen av selve kongen på haugen, The Pirate Bay, for en tid tilbake. Akkurat når KickassTorrent eventuelt vil returnere i sitt opprinnelige format, og hvor lang tid det vil gå før det blir stengt igjen, gjenstår å se.

Kanskje har The Pirate Bay-grunnlegger Peter Sunde rett? Han mener nemlig at torrentmiljøet må fornye seg selv »

Les også
KickassTorrents er tilbake
Les også
Er Torrent-æraen over?
Les også
Peter Sunde mener torrent-økosystemet trenger fornyelse
Les også
KickassTorrents-brukerne har funnet alternativer
Les også
KickassTorrents er nede for telling
annonse