Trenger du en hjelpende hånd for å ta selfies?

Selfie Arm kan være løsningen.

Vi trodde selfie-trenden var hodestups på vei «ut», etter flere negative avsløringer den siste tiden. For eksempel kan menn som tar mange selfies vise seg å ha psykopatiske trekk, og en selfie bak rattet kan vise seg å være det siste du gjør på denne jord.

Men, neiiiida. Som om ikke Selfie-sombreroen var nok, eller den tvilsomme Belfie-sticken, har designerne Justin Crowe og Aric Snee kommet opp med en splitter ny selfie-dings som skal gi deg en hjelpende hånd.

Selfie Arm. Foto: justincrowestudio.com

Meningen er nemlig å få det til å se ut som du holder hånden til en venn når du knipser selvportrettet, skriver The Verge.

Ment som samfunnskritikk

Foto: justincrowestudio.com

Designer Crowe skriver imidlertid på nettsiden sin at prototypen Selfie Arm kun er ment som en «sarkastisk løsning på et sentralt problem», nemlig at ingen egentlig vil at det skal se ut som om man er alene på bilder.

«Samarbeidsprosjektet er en direkte kommentar til det voksende selfie-stick-fenomenet, og den stadige, gnagende trangen for narsissistisk godkjenning på Internett», skriver designeren.

Da var det kanskje ikke så ille likevel?

Vi tipper for øvrig at Selfie Arm-kopier vil dukke opp på Ebay rimelig kjapt, kanskje med en hånd som ikke ser like zombie-aktig ut.

Skal du ta selfie med Mona Lisa må du gjøre det på gamlemåten:
Flere severdigheter og attraksjoner forbyr «selfie stick» »

(Kilder: The Verge, justincrowestudio.com)

annonse