Til hovedinnhold

Flere detaljer om LGs nye supermobil skal være kjent

Blir antagelig lansert på pressekonferanse i New York i begynnelsen av august.

LG skal ha en stor lansering i New York den 7. august, hvor det ventes at de vil lansere neste generasjon Optimus G. Men allerede nå er det ganske mange rykter om hvordan den kommende telefonen vil bli, og bilder av det som skal være telefonen har også dukket opp – i tillegg til flere detaljer om spesifikasjonene.

Les testen av LG Optimus G: Denne toppmodellen er et røverkjøp

Det er Twitter-brukeren @evleaks som har kommet over bildene, som riktignok ikke er de skarpeste og beste vi har sett. Men denne Twitter-brukeren, som nå har avslørt at han heter Evan Blass og har bakgrunn fra blant annet Engadget og PocketNow, har veldig ofte vært først ute med det som senere har vist seg å være ekte bilder av nye telefonmodeller.

Det ene bildet (til venstre over artikkelen) har vært kjent fra før, mens bildet til høyre viser hvordan baksiden av telefonen skal se ut. Bildet viser at LG har flyttet flere knapper til baksiden av telefonen. Under kameralinsen finner du volumknappene og kanskje også av/på-knappen.

Foto: GSMArena

Heftige spesifikasjoner

LG og Qualcomm har tidligere bekreftet i en pressemelding at etterfølgeren til dagens Optimus G-modell vil benytte Qualcomms mest avanserte systembrikke, en firekjerners Snapdragon 800. Den skal levere opptil 75 prosent høyere ytelse enn Snapdragon S4 Pro-brikken som sitter i Optimus G.

Ifølge GSMArena.com vil Optimus G2 ha en 5,2 tommer stor skjerm med Full HD-oppløsning (1080p), tilsvarende en punkttetthet på rundt 423 piksler per tomme. Den vil antagelig også være utstyrt med et 13 megapiksel kamera med optisk bildestabilisator.

Tidligere publiserte skjermbilder fra det som angivelig skal være fra telefonen viser at LG kommer til å gå bort fra berøringsknapper under skjermen – og i stedet har valgt Androids knapper som vises på selve skjermen. Dette skal ifølge GSMArena også gjøre det enklere for LG å senere lage «ryktetelefonen» Nexus 5. Hvis de nye bildene fra @evleaks er ekte, bekrefter de at LG går over til skjermknapper – siden feltet under skjermen er forholdsvis lite og har en LG-logo der knappene normalt ville vært plassert.

Les også om Nokia Lumia 1020-ryktene her

(Kilder: GSMArena.com, AndroidGuys)

annonse