Til hovedinnhold
NyhetCyber Monday

Kjøpefesten er ikke helt over

Etter Black Friday kommer nemlig Cyber Monday.

Shutterstock/tek.no

Black Friday er et amerikansk fenomen som for alvor har fått godt fotfeste her på berget. I løpet av uken og helgen som har vært har en rekke butikker fristet med gode tilbud – og det er fortsatt ikke slutt om du gikk glipp av noe i uken som var.

I dag er det nemlig Cyber Monday.

Her finner du vår kjøpsanbefaling for Cyber Monday »

Begge disse kjøpedagene stammer fra USA, og er funnet opp av handelstanden som en mulighet for butikker til å pynte på omsetningen sin. Cyper Monday ble startet i 2005, og har siden den gang vært et påskudd for å få folk til å handle mer på nett.

Flere av butikkene har dog rast fra seg på fredag, men likevel er det noen som holder tritt. Under har vi samlet noen av de butikkene som holder Cyber Monday-salg.

Lenkene under går rett til de aktuelle butikkenes hjemmesider. Vær klar over at noen kan operere med kunstig høye førpriser. Er du i tvil om tilbudet er bra, kan det ofte lønne seg å ta en kikk på hva tilsvarende konkurrenter tilbyr den samme varen for.

Disse kjører tilbud:

Teknologi:

Andre:

Utenlandske sider:

Trenger din hjelp

Samtidig oppfordrer vi deg til å hjelpe oss med å grave opp eventuelle tilbud vi burde fått med oss. Bruk forumtråden under artikkelen til å gi oss dine beste kjøpetips.

Du kan også sende oss en epost, så oppdaterer vi listen over fortløpende med forslagene som kommer inn.

Å handle fra utlandet er ikke helt risikofritt:
Her er 10 enkle grep for å unngå å bli svindlet (Ekstra) »

annonse