Til hovedinnhold

Samsung vil kuppe Apples høst-lansering

Både toppmodellen Note 3 og en smartklokke blir trolig lansert på IFA-messen.

Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no

IFA-messen i Berlin er en drøy måned unna, og da begynner ryktene å spisse seg til. Ifølge BGR.com har "ikke navngitte kilder" fortalt koreanske Asiae.co.kr at Samsung både vil lansere den ventede Galaxy Note 3 og en moderne smartklokke på IFA-messen 4. september. Smartklokken går under navnet Gear.

Dette vil i så fall gi Samsung et solid momentum rett i forkant at Apples lansering, som vanligvis finner sted litt senere på høsten.

Les også: Test av Samsung Galaxy Note II

Lastet opp bilder tatt med Note 3

Dette bildet skal angivelig være tatt med Samsung Galaxy Note III (3). AndroidAuthority minner for øvrig om at kvaliteten på de lekkede bildene ikke nødvendigvis er representative for Note 3-kameraet.Foto: Google+ via AndroidAuthoity

Samsung Galaxy Note 3 vil ifølge de siste ryktene få en 5,7-tommers Full-HD-skjerm (1080 x 1920 piksler), Android 4.2.2 Jelly Bean, 3 GB RAM, et 13-megapikselkamera og bedre støtte for pekepennen S Pen.

Ifølge AndroidAuthority har en ansatt ved Samsung Electronics i Mexico lastet opp bilder til Google+ fra en enhet med typenummer SM-N9005. Dette skal visstnok være Note 3. Hvis det stemmer, er det i alle sannsynlig at Samsungs kommende sværing har likt kamera som dagens toppmodell Samsung Galaxy S4.

Les også: Mistenker juks på Samsungs ytelsestester

(Kilder: BGR.com, Asiae.co.kr, AndroidAuthority)

annonse