Tek.no

Nyhet

iPad lanseres straks i Norge

Magnus Blaker
19 Nov 2010 08:35

(Nettavisen) Med både Nettavisen og en rekke andre mediebedrifter allerede tilgjengelig med spesialversjoner på Apples nettbrett iPad, kan det fort være lett å glemme at produktet strengt tatt ikke er lansert i Norge ennå.
Flere nettbutikker har solgt produktet i lang tid, og privatimporten er trolig enorm, men Apple selv har aldri lansert det her i landet.
Les også vår test av konkurrenten Samsung Galaxy Tab.
Årsaken skal kort og godt være at etterspørselen har vært større enn leverandøren av selve skjermen på enheten har klart å følge med på.
Men nå - nærmere tre måneder etter at Apple avduket saken - melder både Netcom og Telenor offisielt at de vil være klar til å selge produktet.
«Det er nå klart at Telenor vil tilby egne dataabonnement til iPad med WiFi + 3G i de kommende måneder», skriver Telenor i en pressemelding - og beklager at de ikke kan si noe mer av hensyn til Apple.
Og Netcom kom raskt opp med det samme:
«Kjapp bekreftelse på at iPad blir tilgjengelig i Norge med Netcom-abonnement i løpet av de nærmeste månedene ;))», skriver informasjonssjef Øyvind Vederhus i en rask SMS til Nettavisen.
Det store spørsmålet nå er egentlig om «de nærmeste månedene» betyr om det skal rekke julesalget, eller om Norge kommer til å stå på listen når «iPad 2» dyttes ut på markedet. I USA har de begynt å selge iPad med kraftig rabatt, noe som kan tyde på at lagrene skal tømmes før noe nytt kommer...
Les også vår test av norske iPad.

Les også
Unger vil helst ha iPad
Les også
I dag får du bedre iPad
Les også
Slik blir iPad 2
Les også
Bedre iPad i dag
annonse

Les også