Til hovedinnhold

Vinn årets beste kameramobil

Om drøye to måneder går Gulltasten 2009 av stabelen. I den forbindelse kårets årets beste mobilprodukter i flere forskjellige kategorier. Disse mobilene kåres i samarbeid av folket og en fagjury.
For å finne de nominerte mobilene i hver kategori er vi ute etter forslag fra folket, for å sikre at vi får med oss de viktigste mobilene. Alle de som sender inn forslag vil ha mulighet til å vinne en av mobilene som vinner den høythengende Gulltasten.
Denne uken vil vi gjerne ha forslag på hva som er årets beste kameramobil.
Vant musikkmobil
De to foregående ukene har vi bedt om forslag på hva som er henholdsvis årets beste musikkmobil og årets beste designmobil. Responsen har vært overveldende. Vi har derfor trukket ut en av de som deltok i disse to konkurransene til å vinne selve mobilen som vinner Årets musikkmobil på Gulltasten 2009.
Den heldige vinneren av årets musikkmobil er Magnus Otterstad Hilsen fra Skjåk, mens Kjell Knutssen fra Røyneberg vil vinne årets designmobil. Begge vil motta premien i etterkant av selve kåringen som finner sted den 19. november.
Av de mange forslagene som kom inn er blant annet Nokia 5800 XpressMusic, iPhone 3GS, Sony Ericsson W995 og Samsung Omnia HD nevnt som årets musikkmobil. I kategorien årets designmobil er forslagene blant annet Samsung Omnia HD, HTC Magic, LG Crystal og Samsung Jet.
Vinn designmobil
Den neste uken vil vi ha forslag på hva som er årets beste eller kuleste designmobil. For å delta må du sende en mail til konkurranse@mobilen.no merket Årets kameramobil – forslag.
Mailen skal inneholde et forslag på en mobil som har kommet ut det siste året som kan kategoriseres som en kameramobil. Den må være oss i hende før 06:00 på tirsdag den 22. september.

Mer om
annonse