Til hovedinnhold

"Tube" klar for juletreet

Ukjent

Nokia har enda ikke lansert sin Iphone-utfordrer Xpress 5800 "Tube", men har bekreftet telefonens eksistens og at den har trykkskjerm. Til nå har ikke selskapet sagt noe om når vi skal få se den nye telefonen, men uttalelser fra den indiske markedssjefen for Nokia kan tyde på snarlig lansering.

– Kommer ved årsslutt

– Vi har jobbet med S60-plattformen med trykkskjermgrensesnitt, og vi forventer å få den første telefonen (med dette grensesnittet, red.anm) på markedet ved årsslutt, sa Kishore tidligere i uken til indiske journalister.

Uten å nevne telefonnavn eller mer spesifikk informasjon er det vanskelig å si om det er 5800 "Tube" det er snakk om. Det eneste Nokia har bekreftet av muligheter med "Tube" er at den skal støtte Java og kunne laste opp foto direkte til nettet, i tillegg til å ha trykkskjerm.

Lansering kommende mandag

Dersom Xpress 5800 "Tube" skal komme mot årsslutt er det ihvertfall svært sannsynlig at den kommer tidsnok før julesalget setter inn for alvor. Det er derfor ventet at Nokia vil presentere telefonen i nær fremtid. Kommende mandag skal selskapet holde en direktesendt internettlansering fra Finland. Kanskje dukker "Tube" opp der?

(Kilder: Register Hardware)

annonse