Til hovedinnhold

Nye HTC-bilder lekket

HTC er av og til som femåringer på julaften; avslører overraskelsen lenge før det egentlig var meningen. Nå har vi fått se enda flere spionbilder av en ny HTC-telefon, nemlig HTC Vox.

Og det ser for øvrig ut som den samme femåringen har tatt bildene, etter å ha funnet den nye HTC-telefonen i potetgullskålen. Bildene er nemlig ikke direkte klare og tydelige, men gir oss likevel et godt innblikk i hva vi kan vente fra HTC.

Vox ser ut som en vanlig mobil, med et helt vanlig mobiltastatur. Men i tillegg har den også et skyvbart tastatur i fullt format, slik at e-postene og tekstmeldingene kan skrives i skikkelige hastigheter.

Foto: Gizmodo

I følge tidligere rykter kan det tenkes at Vox vil kjøre Windows Mobile Crossbow, som er den nye versjonen av det mobile operativsystemet fra Microsoft. Ryktene forteller også at skjermen er 2,4 tommer stor, og at enheten støtter både Wi-Fi, EDGE og blåtann.

Spesifikasjonene ligner veldig på HTC S620, og så langt ser det ikke ut som Vox vil by på noen nyheter foruten kanskje en oppdatert versjon av operativsystemet og et mindre format.

Våre forumbrukere har også samlet opp en rekke ryktebilder av HTC.
Se alle bildene her >>

(Kilder: Gizmodo.com)

annonse