Tek.no

Nyhet

Xperia X2-spesifikasjoner er lekket

Et bilde som nylig har lekket ut "bekrefter" at kameraet har en oppløsning på 8,1 megapiksler.
Einar Eriksen
8 Juni 2009 11:37

En av Mobile-Reviews faste brukere, Ronka, har postet det som skal være spesifikasjonene til Sony Ericssons nye Xperia X2. Ronka sier at X2 blir et direkte svar på Nokias N97, men hevder at den blir bedre både spesifikasjonsmessig og prismessig.

Spesifikasjonene skal komme fra kilder på innsiden, og er som følger:

Informasjonen er ikke bekreftet av Sony Ericsson offisielt

Kamera: 8,1 megapikslers oppløsning. Video i VGA-format (640 x 480 piksler) og 30 bilder i sekundet. Filformatet skal være MP4 (HQ). 

Skjerm: 3,5 tommers OLED-skjerm, noe som bør bety sterke farger og liten strømforbruk. Oppløsningen skal være WVGA, altså mer enn 800 piksler i bredden og 480 piksler i høyden. 

GPS: AGPS er på plass, noe som betyr at den også bruker mobilnettet til hjelp for å raskere finne posisjonen din. Hvilken programvare som eventuelt følger med er ikke nevnt. 

Operativsystem: Windows Mobile 6.5, men dette skal være veldig tilpasset av Sony Ericssons ingeniører for at det skal kjøre raskere. Kilden hevder at telefonen skal være omtrent like rask som Apples Iphone, og raskere i enkelte tilfeller.

I tillegg er de velkjente panelene fra Xperia X1 på plass, men i en modifisert versjon med flere muligheter. Blant annet skal det nå være mulig å styre Sonys Play Station 3 via en av panelene. Panelsystemet skal også støtte oppgradering til Windows Mobile 7, ifølge kilden. 

Maskinvare: Prosessoren i Xperia X2 skal være raskere enn i forgjengeren. Dette er absolutt ikke å kimse av, ettersom prosessoren i X1 opererer med 528 MHz. X2 skal også få 512 MB hurtigminne, og et akselerometer (bevegelsessensor).

(Kilde: forum.mobile-review.com)

Les også
Lanserer Sony Ericsson i morgen?
Les også
Nye bilder av Xperia X2
Les også
Her er I8000 Omnia 2
Les også
– HTC Hero lanseres 24. juni
Les også
12 nye megapiksler fra Samsung?
Les også
Er dette Xperia X2?
annonse

Les også