Til hovedinnhold

Samsungs 64 GB-brikke nærmer seg

Samsung er en av verdens største minneprodusenter, og brikkene benyttes i flere velkjente produkter. Samsung er i ferd med å få ut en ny generasjon NAND-brikker til intern lagring og micro-SD-kort.

Apple benytter NAND-brikker fra Samsung til selskapets populære telefon. I dag leveres denne i største utgave med 32 GB lagringsplass. Det forventes lansering av en ny Iphone til våren, og større lagringsplass blant tingene som holder ryktebørsen varm. Produksjon av Samsungs 64 GB store minnebrikke startet i desember, og den burde derfor være tilgjengelig i forholdsvis god tid før lansering av en ny Iphone.

Dobling av lagringskapasitet i telefoner

Svært mange telefoner markedsføres i dag med en gitt mengde intern lagringsplass og muligheter for minnekort inntil en viss størrelse. Størrelsen som gjelder for mange av de nyere telefonene er 32 GB. Det har likevel vært litt vanskelig for kjøperne å få denne lovnaden innfridd, ettersom så store kort av typen micro-SD ikke har kommet i salg ennå.

Samsungs forventes å være av de første til å slippe de rekordstore kortene. Produksjonen er forventet å starte i februar, og dermed burde det ikke ta så alt for lang tid før de dukker opp i butikkene.

(Kilde: gizmodo.com)

annonse