Tek.no

Nyhet

NAiT 02: Dag 4

Vidar Fagerjord
5 Okt 2002 00:00

Innledning

Jeg dro som sagt hjem på natta. Jeg var utkjørt og klarte ikke mer, så da var det nok mest forsvarlig å takke for seg.

Klokken 16:00 skulle festen etter planen være over. Jeg har ikke hørt noe annet, så jeg regner med at dette var slutten

La meg i alle fall få komme med mine tanker om arrangemanget.

"Overview"

NAiT må betegnes som en suksess. På tross av noen små problemer her og der, kan jeg ikke si annet enn at det hele forløp smertefritt. Arrangørene har gjort en god jobb - men de har jo også god erfaring fra slike arrangement. Crew var behjelpelige og hyggelige etter hva vi kan si, og de fleste visste det de skulle vite.

Vi ønsker å rette en spesiell takk til Ørjan Dypvik Pettersen, Asbjørn Prøis og Bengt Are Nilsen. Takk for utrolig stor hjelpsomhet, takk for lån av skjerm og switch. Takk for deres innsats for at vi fikk delta på så gode premisser!
En stor takk går også til Dag-Erik Jørgensen for å ha satt opp grafikken som gikk på storskjerm under premieutdelingen.

Det meste var positivt, så vi lister opp det vi fant negativt - det er ikke så mye:

  • Toalett: det var det litt lite av til tider. I tillegg burde de vært vasket oftere - men kanskje det beste var å få pisseassistenter sånn at enkelte kunne holde strålen innenfor toalettskåla! Vi anbefaler foreldrene til å sette dem på pissetrening øyeblikkelig - det er mest hygienisk!
  • Dusj: jeg trengte ikke det siden jeg kunne dra hjem for slikt. Men i i en idrettshall som Narvikhallen var det null problem.
  • Temperatur: det var litt kaldt mot slutten, og derfor sitter jeg her med influensa. Nå satt jeg ikke midt i folkehavet, så det kan jo ha hatt sin effekt.
  • Mat: ingen Pepsi Max. Selv om jeg konkret forlangte det på forhånd, fantes det ikke. En objektiv vurdering som kvalifiserer til stryk-karakter. Men heldigvis var en dagligvareforretning like i nærheten - så jeg overlevde. :-)
    MEN: frosne landganger? Det fantes riktignok to microovner der, men det ble ikke noe godt resultat. For øvrig var vareutvalget greit nok. Jeg savnet i grunnen at det ikke ble solgt pizza - til neste år foreslår jeg at man kan få kjøpt ferdigstekt pizza på bestilling. Er man to, kan man jo dele en Grandiosa.
  • Nett-tilgang: Prima! Internet var vekk en stund helt på starten, men kom tilbake i løpet av kvelden. Som et resultat gikk registreringssystemet ned, så en del deltagere fikk ikke kommet inn. Dette kunne vært løst på en bedre måte ved å være litt fleksible. Men om man taper et par timer tror jeg ikke det skulle bety noe særlig.
  • Scenen: passe høy musikk, som ble slått av på natta. Det ble hele tiden vist informasjon på to skjermer, noe som vi synes var bra! Imidlertid bør en ikke spise mikken når man snakker i den - det blir bare grøt. Jeg fant også det irriterende når det stadig gikk ut meldinger på høyt volum utover natt til søndag. Folk må få sove! Her bør man ha klare regler til neste år slik at det ikke forekommer unntatt ved brann eller liknende.
  • Bordhøyden. En europall på høykant (langsiden mot gulvet, kortsiden ut på siden av bordet) er langtfra en ideell løsning. Det ble for høyt for de små stolene. Men dette er et problem som ikke er lett å gjøre noe med. Folk hadde i alle fall rikelig plass både i bredden og dybden.

Som dere ser - det var relativt små og få problemer eller irritasjonsmomenter. Kan man løse disse til neste år, vil jeg tro at det perfekte LAN er en realitet. Helt feilfri kan man aldri bli - men dette var så godt som.

Et tips: når alle er på plass, gjør oppmerksom på farene ved å dele hele c: - en kar fikk jo smertelig erfare at det ikke var så lurt. Særlig ikke å gi full tilgang... Så vidt jeg vet, ble dette rettet opp ved at den tullingen som benyttet sjansen selv måtte ordne opp etter seg. Det likte jeg!

Les også