Tek.no

Nyhet

Kurt Cobains aske stjålet

Courtney Love er hjemsøkt av skandaler.
3 Juni 2008 10:00

Det er usannsynlig at en auksjon av Cobains aske vil finne veien til eBay etter så mye oppmerksomhet. Ifølge Cobains enke, Courtney Love, er det mest sannsynlig at en tidligere venn står bak det noe uvanlige tyveriet.

Courtney er blitt suicidal

Asken ble oppbevart i en rosa bjørne-formet håndveske, godt gjemt i Loves garderobe. Love er veldig oppskaket i kjølvannet av tyveriet:

- Jeg kan ikke tro at noen ville ønske å ta Kurts aske fra meg. Det gjør meg kvalm, og akkurat nå er jeg suicidal. Hvis jeg ikke får den tilbake vet jeg ikke hva jeg kommer til å gjøre.

Cobain-skandaler

Mesteparten av Cobains aske ble spredd utover et buddhisttempel i New York, og noe i Wishkah-elven i Washington. Love hevder dog at hun beholdt en liten del for seg selv, som var en godt bevart hemmelighet før nå.

- Det var alt jeg hadde igjen av ham, forteller Love til News of the World.

Den skandaleomsuste Love har vært ute en vinternatt før, og allerede i mars hevdet hun at noen hadde misbrukt Cobains identitet med den agendaen å prøve å svindle over 200 dollar fra arven hans. Og i likhet med det nylige tyveriet mente hun også da at noen hun kjente sto bak ugjerningen.

annonse

Les også