Tek.no

Nyhet

Hollywoods ønskeliste publisert

Last ned hele listen.
Raymond Julin
12 Des 2007 15:00

Det er kanskje for tidlig å kalle det en tradisjon, men hvert år de siste årene har produsenter og andre avgjørelsestagere i filmbransjen kåret sin liste over favoritt-script, som ikke endte opp med en filmproduksjon, som ble skrevet inneværende år. 2007 er intet unntak og nylig ble listen publisert.

I Want to ____ Your Sister

Kanskje den drøyeste tittelen vi finner blant årets utvalgte er Melissa Stacks "I Want to ____ Your Sister", som da også ble nevnt hele 25 ganger av forskjellige personer. Men det, i følge produsentene, mest interessante filmskriptet var "Recount" av Danny Strong som ble trukket frem av hele 44 forskjellige produsenter.

Listen lages ved at forskjellige produsenter får nevne ti film-skript hver som er skrevet i 2007 og ikke vil ende opp på kino i løpet av året.

Flere av filmene fra listen er nå i produksjon og vil mest sannsynlig dukke opp om ett til to år i kinoer verden over. Gode eksempler på dette er filmer som "Juno" og "Things We Lost In The Fire" som var høyt oppe på listen i 2005 og som nå snart lander på norske kinoer. Sånnsett kan denne listen gi en viss pekepinn på hva Hollywood vil satse på i de nærmeste årene.

Hele listen kan du laste ned herfra (PDF).

annonse

Les også