Til hovedinnhold

Macbook Pro oppdateres trolig snart

Blant de aller mest sikre ryktene før Macworld Expo i San Francisco finner vi oppgraderingen av "gamle" Macbook Pro 17 tommer. Faktisk så er dette så sikkert som det kan bli ettersom Apple konsekvent ikke snakker om produkter før de er lansert. Sikre kilder forteller at den nye Macbook Pro 17 tommer skal være like om hjørnet og at Macworld Expo i San Francisco er det mest logiske tidspunktet for lansering.

Det som garantert vil bli applaudert fra noen og hatet av andre er, i følge ryktene, avgjørelsen om et fast, ikke-utbyttbart batteri, på den nye 17-tommersmodellen. Det nye og tynne batteriet skal ha en mye lengre brukstid og vare lengre enn dagens Macbook og Macbook Pro-batterier. På den annen side kan du ikke bytte batteriet eller ha et ekstra med på reise.

Den nye modellen kommer til å ha det nye unibody-designet som de nye Macbook og Macbook Pro-modellene har og valget om matt skjerm utgår med dette antakelig helt over hele linjen.

17-tommersmodellen ble utelatt ved lanseringen i oktober på grunn av designutfordringer og noen detaljer som måtte på plass.

Apple-ryktenettstedet 9to5mac mener også den gamle plastikkmodellen av Macbook-en vil fases ut og en muligens prissenkning for den minste av aluminiums Macbook-modellene.

(Kilde: Appleinsider)

Mer om
annonse