Nyhet

Lenovos nye mobil-flaggskip har 6 GB minne

«ZUK 2 Pro» er lansert i Kina, og den får heftige spesifikasjoner.

Forrige uke meldte vi at Lenovo hadde planer om å endelig dra sløret av den andre mobilmodellen under det nye ZUK-merket sitt, og nå er mobilen offisielt avduket. «ZUK 2 Pro», som modellen heter, er blant de mest velsutstyrte mobilene på markedet for øyeblikket.

Mobilen har som ventet en Snapdragon 820-prosessor, 4 GB minne, 64 GB lagringsplass og 5,2-tommers Super-AMOLED-skjerm med full HD-oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Dette er imidlertid den «vanlige» utgaven.

Kan fåes med 6 GB minne og 128 GB lagring

Mobilen kommer nemlig også i en «exclusive»-utgave. Denne utstyres også med Snapdragon 820, men skilter med hele 6 GB minne og 128 GB lagringsplass, noe som definitivt gjør den ganske eksklusiv.

Ellers er de nye ZUK-modellene heller ingen sinker på batterifronten, med en kapasitet på respektable 3100 mAh. Mobilen kommer med USB Type-C-standarden, og har både fingeravtrykkleser, akselerometer, gyroskop, nærhetssensor, kompass, lyssensor og pulsmåler, sistnevnte med mulighet til å måle oksygen i blodet.

Hovedkameraet har en oppløsning på 13 megapiksler, og frontkameraet er på hele 8 megapiksler, noe som for så vidt er en uvanlig høy oppløsning for et frontkamera. De ytre dimensjonene er på 145,4 mm x 70,5 mm x 7,45 mm, og vekten ligger på 145 gram.

Kan snart komme til Europa

Mobilen skal ellers være utstyrt med et støtabsorberende lag mellom glasset og metallrammen på baksiden for bedre beskyttelse når uhellet er ute.

For øvrig er det verdt å merke seg at ZUK 2 Pro altså ikke kommer med den roterende kameradelen som det tidligere dukket opp rykter om. Det er dermed mulig dette er en annen, kommende ZUK-modell som ennå ikke er kunngjort.

Topputgaven med 6 GB minne og 128 GB lagringsplass er lagt ut med en kinesisk pris på 2700 yuan, cirka 3400 kroner, som altså er svært rimelig med tanke på spesifikasjonene. Det er ennå uvisst når vi får se en europeisk lansering, men en representant for ZUK uttalte overfor Engadget at Europa ligger i planene.

Sony har også en toppmodell på gang: Den skal bli den første mobiltelefonen med HDR-skjerm »

(Via Android Central)

Les også
For 117 000 kroner kan du få den supersikre Android-mobilen Solarin
Les også
Dette er Motorolas tre nye budsjettmobiler
Les også
Dette merkelige konseptet skal bli en ekte mobil
Les også
Den keramiske toppmodellen fra Xiaomi tåler å bli drillet
Les også
Ytelsesmessig konkurrerer den med toppmodellene, men koster bare 2600 kroner
annonse