Nyhet

LG lanserer ny toppmodell om en måned

Det er duket for Optimus G2.

Slik ser LGs invitasjon ut. Legg merke til stor G og stort totall.
Dette skal være LGs nye toppmodell, men som vanlig for denne type bilder er detaljene ganske så utydelige.
Noe bedre bilder av det som skal være neste LG ut ble postet at Twitter-brukeren @Evleaks for en tid tilbake.Foto: @evleaks
Da Samsung lanserte Galaxy S4 i New York, hadde LG flere gigantiske bannere som spilte på Samsungs lansering.Foto: Espen Irwing Swang, Amobil.no

Det er ikke lange tiden siden dagens LG Optimus G ble lansert i Norge. Til tross for at telefonen har hatt et forholdsvis langt liv i Sør-Korea allerede, kom den svært godt ut av det i vår test. Nå har mobilprodusenten kalt inn til en lansering i New York, og det kan være duket for oppfølgeren.

7. august er datoen for lanseringen, og i bildene som har dukket opp på nettet står setningen "Great 2 Have You!", med tegnene G og 2 uthevet med dobbelt så stor skrift som resten av setningen.

Les også: Flere detaljer om LGs nye supermobil

Sør-koreansk feide i New York

Dette er omtrent samme type hinting som både LG og Samsung tidligere har drevet med. Under Samsungs Galaxy S4-lansering i New York, hadde LG fylt reklameplassen sin på Times Square med reklameteksten "LG Optimus G - Here 4 You Now".

Foreløpig er det ikke klart akkurat hvor LG vil lansere telefonen sin, men vi blir ikke veldig overrasket om også denne Sør-Koreanske mobilprodusenten velger seg Radio City Music Hall som lanseringssted, slik Samsung gjorde tidligere i år.

Kraftig innmat

Ryktene om telefonen som kommer er selvsagt mange. Øverst på lista over spesifikasjoner står Qualcomms raskeste systembrikke; Snapdragon 800. Denne skal ha raskere prosessorer og en vesentlig bedre grafikkløsning enn forgjengeren. Snapdragon 600 er å finne i HTC One og Samsung Galaxy S4.

Skjermen skal være på 5,2 tommer, og ha full-HD-oppløsning. Et kamera som knipser bilder i 13 megapikslers oppløsning følger også med.

Bilder på internett

Det har så langt dukket opp flere ulike bilder på internett som skal vise den nye telefonen. Hvor pålitelige de er er foreløpig uvisst. De klareste bildene kommer fra Twitter-brukeren @evleaks.

Denne Twitter-profilen har de siste månedene lekket flere viktige telefoner, og vært svært så treffsikker. I den senere tid har det blitt kjent at brukerens egentlige navn er Evan Blass, en tidligere journalist hos blant annet Engadget.

I Sør-Korea selges også Optimus G Pro, en større og kraftigere utgave i Optimus-serien. Såvidt vi kjenner til vil ikke denne modellen finne veien til Norge. Om eller når modellen som blir lansert i New York vil komme hit er også uklart.

Amobil følger utviklingen videre.

Les også: Test av LG Optimus G

(Kilder: Phonearena.com 1, 2)

Les også
I kveld kommer LGs nye supermobil
Les også
LG satte salgsrekord
Les også
Kan nærme seg verdenslansering
Les også
Flere detaljer om LGs nye supermobil skal være kjent
Les også
– LG kan lansere ny supermobil den 7. august
Les også
LG Optimus G E975: LGs toppmodell er et røverkjøp
Les også
Samsung Galaxy S IV er lansert
Les også
LG viser superversjon av Optimus G i Japan
annonse