Til hovedinnhold

Må være det blankeste kabinettet vi har sett

Skiller seg helt klart ut.

Hardware.no/Taipei: InWin stiller med det som trolig er Computex' blankeste kabinett. Tòu er navnet, et ord som betyr gjennomsiktig på kinesisk, og det er ikke uten grunn at kabinettet har fått det navnet.

Foto: InWin
Foto: InWin

Til vanlig ser overflatene på Tòu ut som de er laget av et speilaktig materiale. De er rett og slett så blanke at det er helt umulig å få et skikkelig bilde av dem, skjønt, hvis du ser på bildene vi tok så skjønner du nok veldig godt hvor blankt dette kabinettet er.

– Kabinettet er enda en prototype, men vi regner med at den kommer på markedet snart. Det forteller Nelly Hsieh, markedsføringsspesialist i InWin.

Gjennomsiktig med et trykk

Synes du speilsidene er litt kjedelige i lengden, så går det an å skru på LED-belysning på innsiden av kabinettet. Gjør du det skjønner du plutselig hvorfor kabinettet har fått navnet sitt. Da kan du nemlig se alle komponentene på innsiden, fordi sidedørene og fronten fungerer som et tosidig speil.

Veggene i kabinettet er nemlig laget i herdet glass på tre millimeter. De ulike sideplatene er festet i en en aluminiumsramme. Denne rammen står med andre ord på innsiden av kabinettet, og holder det hele sammen. Tykkelsen på denne rammen varierer fra to til fire millimeter.

Kabinettet aksepterer både mATX- og ATX-hovedkort. Det er plass til én optisk enhet, to SSD-er og tre harddisker.

For de ivrige er det plass til en radiator i toppen av kabinettet, med maksimal lengde på 360 millimeter.

Prisen er enn så lenge satt til 799 amerikanske dollar, hvilket er rimelig voksent for et såpass lite kabinett.

Heldigvis finnes det billigere kabinetter. Her er en test av Corsairs rimelige Obsidian 350D »

annonse