Nyhet

VIDEO: Se HTCs nettbrett i aksjon

Her er en video der HTC demonstrerer hvordan Flyer virker:

Nettbrettet fra HTC har 7 tommer skjerm og kjører Android 2.3. Det gjør den til ett av etter hvert svært mange nettbrett som kan skilte med dette.

Men HTC hadde ikke vært HTC om det ikke var for at produktet har fått det lille ekstra. I denne sammenheng betyr det at du får et nettbrett der chassiset er i ett stykke aluminium, slik vi kjenner det fra mobiltelefonen HTC Legend.

Penn

Designen er ikke det eneste som skiller dette brettet fra andre nettbrett. Her er også en penn, som lar deg skrive på skjermen, fryse skjermbildet med notatene på, og sende det videre til en mottaker eller til nettlagring på Evernote.

I tillegg til dette har Flyer en rask prosessor (1,5 GHz), den har 1 GB arbeidsminne og 32 GB lagringsminne. Den støtter også minnekort opp til 32 GB.

Brettet ble først vist under Mobile World Congress i Barcelona sist uke. Da hadde vår søsterpublikasjon Amobil allerede

lekket ut det meste av informasjon om spesifikasjonene

.

Under Mobile World Congress ble Flyer først bare vist i en monter, men senere fikk vi lov til å trykke og taste på det selv også. I tillegg fikk vi en av HTCs representanter til å demonstrere produktet for oss.

Kjempemobil

Vårt førsteinntrykk er at Flyer mest av alt minner mye om en forvokst utgave av

Desire HD

. Med det samme Sense-grensesnittet ser de to produktene unektelig svært like ut. Noen små endringer i grensesnittet er det likevel. Blant annet er det laget en ny illusjon av 3D som gjør at du kan bikke på skjermen og se elementene i de ulike widgetene flytte på seg.

Vårt inntrykk er at brukergrensesnittet reagerer lynraskt. Pennen du kan skrive på skjermen med fungerer også bra. Den har to trykknapper – en som du kan holde på når du vil merke tekst, og en annen du trykker inn for å gjøre pennen om til et viskelær.

Vi har ikke fått noen pris på produktet, som skal komme i salg i løpet av våren. Trolig vil den havne på mellom 5000 og 6000 kroner.

Les også
HTC Incredible S
Les også
Nå kommer HTCs nettbrett
Les også
ZTE V9 Light
Les også
Dette er verdens tynneste nettbrett
Les også
HTC med heftig 3D-mobil
Les også
HTC Pyramid skuffer i test
Les også
Pussig nettbrett
Les også
HP Pre³ - En råsterk proffmobil
annonse