Nyhet

Slik blir nye Mobilen.no og Amobil.no

Nå får du unikt lesestoff på Norges to største mobilnettsteder.

NORGES STØRSTE MOBILREDAKSJON 
Mobilredaksjonen i Mediehuset Tek teller sju faste journalister, i tillegg til en rekke frilansere.

Mange av våre lesere har spurt oss om hvorfor vi har to nettsteder om mobiltelefoner og nettbrett; Mobilen.no og Amobil.no.

"Dere skriver jo om det samme", har vi fått høre mange ganger.

Nå vil du finne unikt stoff på Mobilen.no

Vårt fokus har vært på å være gode på alt som har med bruk av mobil og nettbrett som privatperson å gjøre, og vi har brukt begge nettstedene våre til å levere forbrukerstoff. Samtidig har verken vi eller andre nettsteder i Norge skrevet nok om hvordan du kan bruke mobil og nettbrett i jobben. Det til tross for at smarttelefoner og nettbrett etter hvert har blitt arbeidsverktøy som for mange nesten er viktigere enn PC-en.

Nå tetter vi dette hullet, og vil gi deg dette stoffet på Mobilen.no.

Bakgrunnen

Da Mediehuset Tek i sin tid overtok Mobilen.no, var dette nettstedet en konkurrent til Amobil.no. Begge nettstedene rettet seg i all hovedsak mot forbrukermarkedet, og slik var det også etter at både Amobil.no og Mobilen.no etablerte seg under samme tak hos Mediehuset Tek – med samme redaksjon.

I en periode forsøkte vi å la de to nettstedene leve side ved side, med mye felles stoff samt hver sine spesialiteter – Amobil var best på de grundige mobiltestene, mens Mobilen spesialiserte seg på apper og operatørstoff. Problemet med det er at ingen av nettstedene ble komplette, og at vi delte det gode forbrukerstoffet over flere steder.

Fra nå av vil vi dekke bredden – fra forbrukerteknologi til mobile løsninger for bedrifter.

Slik blir nye Amobil.no og Mobilen.no:

Amobil.no vil fra nå være et rent forbrukernettsted som skriver om mobiltelefoner, nettbrett og teknologi fra et forbrukerståsted. Lurer du på hvilken mobiltelefon eller hvilket nettbrett du skal kjøpe, eller vil lære smarte tips om hvordan du får enda større utbytte av disse produktene? Da er det til Amobil.no du skal gå. Her vil du også finne de viktigste forbrukerteknologinyhetene og få råd om valg av mobilabonnement, og entusiastene vil selvfølgelig også finne artikler som går i dybden på ny mobilteknologi – som nye systembrikker, skjermteknologi og batteriteknologi.

Mobilen.no er for deg som bruker mobiltelefoner, nettbrett og mobile løsninger i jobbsammenheng. Det å beherske nye mobile løsninger kan ikke bare gjøre deg mer effektiv på jobben og gjøre jobben din enda enklere og morsommere. Vi tror også at det fremover kommer til å være en klasseforskjell mellom de som omfavner teknologien og de som ikke gjør det. På Mobilen.no får du vite alt fra hvordan du ivaretar sikkerheten når bedriftens informasjon befinner seg i lommen på hver enkelt ansatt, til smarte tips om produkter og løsninger som forenkler hverdagen på jobb. Du vil også finne nyheter om bransjen og om mobiloperatørene, og du vil kunne lese om nye satsninger og oppstartsbedrifter som har betydning for deg som bruker mobilen i jobben.

Unike saker på begge nettsteder

Med omleggingen vil vi sette av enda mer ressurser i redaksjonen og til frilans, slik at Amobil og Mobilen kommer til å bli to fullverdige nettsteder med eget, unikt innhold.

Inkludert bransjenettstedet Inside Telecom, teller telekomredaksjonen til Mediehuset Tek nå totalt 7 journalister, i tillegg til en rekke frilansere. Det betyr at vi har Norges desidert største redaksjon som skriver om mobile produkter, løsninger og bransje.

I noen tilfeller kan saker på Mobilen.no tenkes å være interessante også for Amobil-leserne, eller motsatt. For at du ikke skal gå glipp av noe, kommer vi da til å krysslenke mellom de to nettstedene. Men er du interessert i både business- og forbrukersaker, bør du gjøre det til en vane å besøke både Amobil.no og Mobilen.no hver dag. Du kan også like oss på Facebook, så varsler vi deg når det skjer noe viktig: Amobil.no på Facebook og Mobilen.no på Facebook.

Vi håper du som leser setter pris på omleggingen, og ser frem til å gi deg en enda bredere dekning av alt det spennende som skjer i mobilverdenen enn det vi har i dag.

Har du synspunkter? Hva slags typer stoff ønsker du å lese om på nye Amobil.no og nye Mobilen.no? Er det noe du vil ha mer av eller mindre av? Noe du mener vi mangler, som vi bør begynne å dekke?

Les også
Nå lanserer vi Mobilskolen
Les også
Velkommen til nye Amobil.no!
annonse