Til hovedinnhold

Barablu beholder summetonen

Før helgen ble det kjent at kunder med mobilabonnement fra Lyca Mobile og Vectone Mobile ville miste summetonen fredag. Bakgrunnen var at eierselskapet Barablu ikke hadde betalt Telenor for leie av nett. Nå har Barablu innfridd kravene, men kunder bør likevel vurdere å bytte abonnement.

Les også:

10.000 mister ikke mobil i helgen.

Bytt abonnement nå!

10.000 ville miste summetonen

Fredag ble det kjent at Telenor likevel opprettholdt nettforbindelsen for selskapets 10.000 kunder i Norge da Barablu hadde gått inn i nye forhandlinger med Telenor. Det var likevel usikkert om selskapet ville kunne fortsette driften. Nå har Barablu innfridd kravet fra Telenor dermed er selskapets kunder sikret summetone fremover.

- Det stemmer, Barablu har nå innbetalt det utestående beløpet til oss, forteller Atle Lessum

Ifølge han er det da ikke lenger grunn til at Telenor skal kutte nettilgangen for kunder hos Barablu. Du skal som kunde da enn så lenge være på den trygge siden og summetonen er foreløpig sikret.

Bør fortsatt vurdere å bytte abonnement

Willy Jensen, direktør i Post- og teletilsynet, gikk forrige uke ut og advarte skarpt mot selskapet. Han mente selskapets kunder snarest burde bytte abonnement.

– PT har aldri tidligere gått direkte ut og advart mot et selskap, men det gjør vi nå. Det får være måte på hvor lenge man kan føre forbrukerne, leverandørene og myndighetene bak lyset, sa Willy Jensen i en melding sendt ut onsdag.


Jensen er nå ikke lenger like krass, men han mener kunder fortsatt har all grunn til å vurdere om de vil fortsette å benytte seg av selskapets tjenester.
- Det er et faktum at selskapet nå rent formelt har gjort opp for seg ovenfor Telenor. Jev vil derfor måtte moderere påstandene mine. Men det har vært så mye bråk med selskapet at jeg vil si at kundene bør vurdere om de bør bytte leverandør, sier Jensen til Teknofil.
Om du selv idag har abonnement fra Vectra Mobile eller Lycra Mobile og vil bytte abonnement, kan du bruke vår ringepristjeneste for å finne det abonnementet som passer best for deg. Tjenesten finner du her.

Mer om
annonse