Nyhet

Nytt fra HTC

Nå kommer oppfølgeren til HTCs første trykkfølsomme mobil, Touch. Touch 2 blir en av de første telefonene på markedet med flere av Microsofts nye Windows Phone-programmer installert. Marketplace – Microsofts versjon av Apple Appstore – er kanskje det vi gleder oss aller mest til å få tatt en titt på.
Den kommer selvsagt med nye Windows Mobile 6.5 installert, og lar deg synkronisere 100 prosent med Exchange og håndtere og administrere flere e-postkontoer på enheten.

Her kan du lese alle våre tester av HTC-telefoner.
En ny utgave av Internet Explorer Mobile skal gi en bedre nettopplevelse, og her er støtte for Adobe Flash slik at du blant annet kan se Youtube-klipp på telefonen.
HTC ser ut til å legge seg i midtsjiktet med sin nye Touch 2. Her er ikke noe fysisk, uttrekkbart tastatur, men en stor trykkfølsom skjerm.
Det bør gå raskt å surfe på nettet med telefonen, her er tøffeste versjon av turbo-3G og trådløst nett, og Edge for de gangene du beveger deg utenfor dekningsområdet.
Kameraet er på greie 3,2 megapiksler, men har ikke autofokus. Den innebygde GPS-en sørger for å guide deg dit du skal, via den 2,8 tommer store skjermen med en oppløsning på 320 x 480 piksler.
Telefonen har en 3,5 mm utgang slik at du kan bruke de ørepluggene du selv måtte ønske, men planlegger du å laste over mye musikk og medieinnhold må du investere i et SD-kort. Internminnet er på snaue 256 MB.
For å drive de ulike applikasjonene og programmene sitter det et brikkesettet er av typen Qualcomm MSM7225 med 528 MHz oppdateringsfrekvens i Touch 2 – den samme vi finner i flere av HTCs modeller.
Telefonen er ventet i fjerde kvartal, og prisen er foreløpig ikke kjent.

Les også
Slik får du FM-radio på Touch Pro 2
Les også
Ny Android fra HTC
Les også
Her er testene du må få med deg
Les også
Én måned til Windows Mobile 6.5
Les også
HTC Hero blir lynrask
Les også
Test: HTC Snap – Kjapp men kjedelig
Les også
Test: HTC Touch Pro 2 – Proffest av proffene
annonse