Til hovedinnhold

Nytt fra HTC

Nå kommer oppfølgeren til HTCs første trykkfølsomme mobil, Touch. Touch 2 blir en av de første telefonene på markedet med flere av Microsofts nye Windows Phone-programmer installert. Marketplace – Microsofts versjon av Apple Appstore – er kanskje det vi gleder oss aller mest til å få tatt en titt på.
Den kommer selvsagt med nye Windows Mobile 6.5 installert, og lar deg synkronisere 100 prosent med Exchange og håndtere og administrere flere e-postkontoer på enheten.

Her kan du lese alle våre tester av HTC-telefoner.
En ny utgave av Internet Explorer Mobile skal gi en bedre nettopplevelse, og her er støtte for Adobe Flash slik at du blant annet kan se Youtube-klipp på telefonen.
HTC ser ut til å legge seg i midtsjiktet med sin nye Touch 2. Her er ikke noe fysisk, uttrekkbart tastatur, men en stor trykkfølsom skjerm.
Det bør gå raskt å surfe på nettet med telefonen, her er tøffeste versjon av turbo-3G og trådløst nett, og Edge for de gangene du beveger deg utenfor dekningsområdet.
Kameraet er på greie 3,2 megapiksler, men har ikke autofokus. Den innebygde GPS-en sørger for å guide deg dit du skal, via den 2,8 tommer store skjermen med en oppløsning på 320 x 480 piksler.
Telefonen har en 3,5 mm utgang slik at du kan bruke de ørepluggene du selv måtte ønske, men planlegger du å laste over mye musikk og medieinnhold må du investere i et SD-kort. Internminnet er på snaue 256 MB.
For å drive de ulike applikasjonene og programmene sitter det et brikkesettet er av typen Qualcomm MSM7225 med 528 MHz oppdateringsfrekvens i Touch 2 – den samme vi finner i flere av HTCs modeller.
Telefonen er ventet i fjerde kvartal, og prisen er foreløpig ikke kjent.

Mer om
annonse